Παπαβασιλείου: «Καμιά ήττα το 2018»

Με το… δεξί μπήκε στο 2018 ο Ηρακλής, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών επιβλήθηκε της Ολύμπια Λάρισας στο Ιβανώφειο. Η Μαρία Παπαβασιλείου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του «Γηραιού», αναφέρθηκε στον υψηλό στόχο που έθεσαν με αφορμή την έλευση του νέου έτους:

«Το παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο ειδικά στην άμυνα και φθάσαμε σε ακόμα μία νίκη. Ας μη κρυβόμαστε εδώ που φθάσαμε και επειδή πάντα «τρώγοντας σου έρχεται η όρεξη » έχουμε βάλει στόχο για το 2018 η ομάδα να μη κάνει καμιά ήττα. Είναι κάτι που φαντάζει απίθανο στο φετινό πρωτάθλημα, που θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο της Α2 Βορρά των τελευταίων χρόνων».

Οι Θεσσαλονικιές βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης, με 10-1, με τον επόμενο αντίπαλός τους να είναι ο Πανσερραϊκός και πάλι στο Ιβανώφειο, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου (14/01, 14.00). Συνεχίζοντας, εξήγησε: «Είναι ένα πρωτάθλημα που ομάδες που βαθμολογικά είναι πιο χαμηλά μπορούν να κάνουν μια έκπληξη. Εμείς αυτή την εβδομάδα κοιτάμε τον Πανσερραϊκό, που είναι ο επόμενος αντίπαλος, κι ας μη ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ήττα που έχουμε κάνει, οπότε έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο για τη νίκη. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και υπομονή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια