Πετυχημένο το ετήσιο τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΚ Καβάλας

Έληξε χθες το ετήσιο τουρνουά Χριστουγέννων που διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά η ΕΚ Καβάλας. Για τρεις ολόκληρες μέρες πρωί και απόγευμα τα γήπεδα της Καλαμίτσας και των Ποταμουδίων γέμισαν από τα χαμόγελα και την αγωνιστικότητα των παιδιών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για το μπάσκετ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίσθηκε από τις πάρα πολλές συμμετοχές συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚ Καβάλας με ανακοίνωσή τους, «θέλουν να ευχαριστήσουν όλες τις ομάδες, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους μικρούς αθλητές που τους έκαναν την τιμή να δεχτούν την πρόσκληση και να πάρουν μέρος στο τουρνουά.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Καβάλας και την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ που ανέλαβαν την συνδιοργάνωση, καθώς και τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που όπως κάθε φορά ήταν και είναι πάντα δίπλα.


Τέλος, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στέκονται στο πλευρό της ομάδας σε κάθε εκδήλωση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια