Μεγάλη επιτυχία στον φιλανθρωπικό αγώνα Λάμψη-Φίλοι του Πέτρου-Φωτορεπορτάζ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας Λάμψη-Φίλοι του Πέτρου. Υπέρλαμπρα αστέρια της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ έδωσαν το παρόν για να βοηθήσουν στην προβολή του έργου των δύο συλλόγων και συμμετείχαν σε έναν αγώνα - ρεσιτάλ τον οποίο όλοι -θεατές και συμμετέχοντες- ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους.

Ήταν πραγματικά μια αθλητική γιορτή, με την παρουσία πολλών παιδιών τα οποία συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση και έζησαν δυο ώρες μαζί με αθλητές - ινδάλματα.

Στον αγώνα συμμετείχαν ονόματα που προκαλούν δέος στο άκουσμά τους, όπως οι Γιαννάκης, Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Παπαγεωργίου, Χατζηβρέτας, Σταυρόπουλος, Γιαννούλης, Αλεξανδρής, Καρατζουλίδης, Μπαλογιάννης και πολλοί ακόμη που έδωσαν το παρόν, αθροίζουν συνολικά πάνω από 1500 συμμετοχές σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας!!!!!

Περίπου 1500 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα και ενθουσιάστηκαν από τη ζωντάνια και το κέφι που είδαν να βγαίνει από όλους τους παλιούς αθλητές.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει τα δύο σωματεία που διοργάνωσαν τον αγώνα, τη Λάμψη και τους Φίλους του Πέτρου και αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση για την ενεργή συμμετοχή των μελών του στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι εμπνευστής όλης της εκδήλωσης ήταν το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου και μέλος της Λάμψης Γιώργος Μητακίδης, ενώ ο Γιώργος Μπαλογιάννης και ο Θανάσης Κουματσιώτης εκπροσωπώντας τους Φίλους του Πέτρου έφεραν σε πέρας την συγκέντρωση όλων αυτών των σημαντικών ονομάτων που συμμετείχαν στον αγώνα.

Ο Σ.Β.Κ.Θ. στήριξε από την αρχή τη διοργάνωση και τα μέλη του στήριξαν την όλη προσπάθεια οργανωτικά, στην αγορά εισιτηρίων, αλλά και με την συμμετοχή πολλών μελών ενεργά στον αγώνα.

Οι ομάδες:

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ (Γιαννάκης, Μπουσβάρος, Δρακουλίδης, Βράγγας): Αλβέρτης, Γάκης, Γρίπσιος, Δέσπος, Ηλιάδης, Κουματσιώτης, Μανωλακίδης, Μασλαρινός Γ., Μπαλογιάννης, Παπαχρήστος, Τσελεπής, Χρήστου, Ντολόπουλος, Καλπάκης
ΛΑΜΨΗ (Αλεξανδρής, Τσάβας, Σταυρόπουλος, Πετράς): Γκουσγκούνης, Διαμαντίδης, Κακιούσης, Καρατζουλίδης, Μητακίδης, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος Λ., Παπαιωάννου, Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Τουκμενίδης, Χατζηβρέτας, Παπαδόπουλος Ε.

Μετά τον αγώνα οι συμμετέχοντες παρέστησαν σε γεύμα που παρέθεσαν οι διοργανωτές.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ευχαριστεί τους κυρίους Δαμιανίδη Σάββα και Δημήτρη για την άψογη φιλοξενία στο «Καράμπουρνο» αλλά και για όλη την υποστήριξη στη διοργάνωση του αγώνα.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια