ΑΣ Πέρα: «Πείτε την αλήθεια, κύριοι της ΕΚΑΣΘ»

Από τον ΑΣ Πέρα πήραμε την ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ:

«Μετά από τον καταιγισμό τηλεφώνων ομάδων της ΕΚΑΣΘ όπου μάς δήλωσαν την συμπαράστασή τους και το δίκαιο του αιτήματός μας μετά τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις του Παπουλίδη σε αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης για να μαθευτεί η αλήθεια έρχεται η ΕΚΑΣΘ να σκεπάσει αυτό που συνέβη.

«Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων πάντα λειτουργεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση όλων των Σωματείων για την διευθέτηση των λογικών αιτημάτων τους, χωρίς ιδιοτέλεια. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας», δήλωσαν.

Κύριοι της ΕΚΑΣΘ σάς προκαλούμε να καλέσετε τον Ταγαράκη των Αστεριών πού τον ευχαριστούμε δημόσια ενώπιον σας γιατί μάλλον έχετε αλλεργία στην αλήθεια....

Η μόνη αλήθεια πού ξέρει πλέον η Θεσσαλονίκη είναι ότι ενώ αλλάξατε, γιατί καταλάβατε το λάθος, την ημέρα του αγώνα ενημερώνοντας τον Ταγαράκη των Αστεριών για το Σάββατο 21.00 στο Ιβανώφειο μετά την ανάρτησή μας στον Τσιότρα (δεν μετανιώνουμε καθόλου η αλήθεια πρέπει να λέγετε...), ξαναπήρατε τον Ταγαράκη και λειτουργώντας ως εκδικητές τιμωροί ακυρώσατε το ηθικό, δηλαδή την αλλαγή της ημέρας και πήγατε στο νόμιμο όπως λέτε σήμερα που δυστυχώς για εσάς όλη η μπασκετική Θεσσαλονίκη δεν θεωρεί ηθικό.

Προς τιμήν του ο Ταγαράκης (η ομάδα του οποίου είχε δεχθεί κάτι παρόμοιο με αλλαγή ημερομηνίας, τυχαίο; μετά τα καλοκαιρινά) είπε την αλήθεια πού έλαμψε και καμιά ανακοίνωση δεν μπορεί να καλύψει.

Επίσης ο Ταγαράκης μάς πρότεινε όπως είχε δηλώσει και πριν τον αγώνα αυτός και η ομάδα του να παραβρεθούμε στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ μαζί και να ζητήσουμε να γίνει ο αγώνας  σε άλλη ημερομηνία και να μην τον πάρουν στα χαρτιά. Δεν διεξήχθη γιατί σε 22 ώρες αγώνας στην ΕΚΑΣΘ δεν έχει ξανασυμβεί. Τον ευχαριστούμε δημόσια ξανά όπως και το σωματείο των Αστεριών.

Δυστυχώς η αποκατάσταση της αλήθειας σας διαψεύδει όπως και η εξυπηρέτηση διευθέτηση που υποκριτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΚΑΣΘ. Απλά η αλλαγή της ημερομηνίας που έγινε Σάββατο 21.00 στο «Ιβανώφειο», πράγμα που όλη η ομάδα των Αστεριών που ενημερώθηκε μπορεί να διαβεβαιώσει, με σύμφωνη γνώμη των δύο αγωνιζόμενων σωματείων και  η ξαφνικά επιμονή στο να αγωνιστούμε σε 22 ώρες ενώ βρέθηκε λογικό αίτημα  που εσείς οι ίδιοι αποδεχτήκατε απλά σας διαψεύδει.

Κάποιοι έχουν αλλεργία με την αλήθεια...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια