Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί στοιχίζουν στους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων


Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται φέτος με τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων. Στην αρχή της  περιόδου υπήρχε στον αέρα μια αίσθηση αβεβαιότητας για το  τι θα γίνει. Αλλοι έλεγαν ότι οι παίκτες είναι πολύ μικροί και άπειροι και πολλοί ότι η ομάδα θα καταλήξει στο μέσο και προς τα κάτω της βαθμολογίας στο τέλος της φετινής περιόδου.

Με την έναρξη της σεζόν και από το πρώτο παιχνίδι φάνηκε ότι η ομάδα, αν και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, έδειξε ότι θα τους διαψεύσει όλους. Ακόμη και εκείνους που μίλαγαν με ανοιχτά μικρόφωνα για την χαμηλή ποιότητα της ομάδας.

Οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και συνεχίζονται ακόμη και σήμερα. Όμως  ποιος μπορεί να ελέγξει το απρόβλεπτο;
Μέχρι στιγμής οι Μαχητές Πειραματικού μετράνε τέσσερις τραυματισμούς βασικών παικτών . Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με τον Ερμή, όπου Στόλης και Αρνίδης τέθηκαν εκτός.

Παρ όλα αυτά οι υπόλοιποι παίκτες και ο Δημήτρης Γεροφώτης δεν πτοήθηκαν και αν και «λαβωμένοι» τέλειωσαν νικηφόρα το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο έχασαν στην αρχή της τέταρτης περιόδου και τον Δήμα, νικώντας ωστόσο το φαβορί της αναμέτρησης  τους Ίκαρους Σερρών.

Η κακοτυχία δε σταματάει εκεί. Στα Φάρσαλα, μόλις χθες, αν και η ομάδα των Πεύκων ήταν πολύ ανταγωνιστική έως και δυο λεπτά από το τέλος ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο ψηλός της ομάδας, τραυματίζεται.


Την επόμενη αγωνιστική οι Μαχητές Πειραματικού αγωνίζονται με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Άραγε θα τους  διαψεύσουν όλους;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια