Δείπνο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος από τη διοίκηση του Εσπέρου Πάτρας-Τι δήλωσαν Γκοργκόλης-Μαρλαφέκας

Δείπνο σε οικογενειακό κλίμα, παρέθεσε σε παίκτες και προπονητές η διοίκηση του Εσπέρου ΑΟΠΑ πριν από την έναρξη του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Οι Πατρινοί θα φιλοξενήσουν στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας τον Απόλλωνα Σμύρνης (15/10, 17.00) και η διοίκηση τούς παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο/μπαρ «Talks» στα Ψηλαλώνια. Εκτός από τον πρόεδρο Κώστα Μαρλαφέκα και το μέλος Γιώργο Ροκανά, το παρών έδωσαν ο Σπύρος Γκοργκόλης και ο συνεργάτης του Γιάννης Μπαζίνας, ο γυμναστής Αποστόλης Σάκαρης και, φυσικά, άπαντες οι παίκτες.

«Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα κινδύνους και παγίδες. Εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Έχουμε δει τον Απόλλωνα Σμύρνης και ξέρουμε πολύ καλά τι θα βρούμε απέναντί μας. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και στο χέρι μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε καταστρώσει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης», ανέφερε ο προπονητής του πατρινού συγκροτήματος εν όψει της πρεμιέρας τους.

Με ανακοίνωσή τους: «Οι διοικούντες τον Έσπερο ΑΟΠΑ ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες του «Talks» για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση».

Εξάλλου, δηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Έσπερου ΑΟΠΑ έκανε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας. «Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία στους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων μας και ειδικά στην πρώτη ομάδα, επειδή ξεκινά την προσπάθειά της την Κυριακή (15/10). Αυτή η ομάδα είναι που ονειρευόμασταν χρόνια. Είναι ομάδα που οι παίκτες στο 95% προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Αγγίζει περισσότερο από κάθε άλλη τη φιλοσοφία μας. Δηλαδή, να στηρίζουμε και να στηριζόμαστε σε παιδιά που έχουν βγει από τις ακαδημίες μας. Πιστεύω ότι θα μας εκπροσωπήσει επάξια στο πρωτάθλημα που αρχίζει και μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι», τόνισε ο Κώστας Μαρλαφέκας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια