Δίκαια πρόκριση για τις γυναίκες της ΑΕ Πυλαίας

Θετικό το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα γυναικών της ΑΕ Πυλαίας, που αν και ακόμη βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας επικράτησε με 67-55 των Τιτάνων Δράμας. Η ομάδα της Δράμας έδειξε καλά στοιχεία και κόντραρε για τρία δεκάλεπτα την Πυλαία, όμως έχασε την συγκέντρωσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο και υπέπεσε σε πολλά λάθη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό , με την ομάδα των Τιτάνων να είναι πιο αποτελεσματική και να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου .
Στο δεύτερο η Πυλαία πίεσε σε όλο το γήπεδο, έκλεψε μπάλες και σημείωσε εύκολα καλάθια , με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο ημίχρονο με 38-31.
Στην τρίτη περίοδο οι Τιτάνες αντέδρασαν και μείωσαν στους τρεις πόντους , όμως προσωρινά, καθώς η διαφορά ανέβηκε για την Πυλαία στους 12 .
Στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο  η διαφορά ανέβηκε , μέχρι και τους 19 πόντους 64-45. Η ομάδα των Τιτάνων προσπάθησε να κατεβάσει τη διαφορά και τα κατάφερε 2.35 από το τέλος (64-55), όμως δεν μπόρεσε κάτι παραπάνω και τελικά έχασε το παιχνίδι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου .

Δεκάλεπτα: 11-15, 38-31, 55-43, 67-55
Διαιτητές: Γιαννούλης Χ.-Νέδογλου
ΑΕ Πυλαίας  (Λίτσου-Γιάνναρος): Μπαλλά 2, Πετρίδου 9(1), Κατσαμούρη 7, Λάλου, Σταμπή 8, Καραμπατζάκη 8, Παπαρδέλα 8, Κοκκίνου, Γαλιτσιάνου 5(1), Τζήμου 11, Βατσιτσίδου 9.
Τιτάνες Δράμας (Καρατσομπάνης):  Στάικου, Μαραγκού 2, Καριώτη, Τόγα, Σαμολαδά 4, Γαϊτάνη Α. 12, Τζιαμπάζη 14(4), Γαϊτάνη Ε. 20, Γιαντσιώρη 3, Αθανασιάδου, Αρσένογλου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια