Βράβευση αθλητριών-αθλητών από τον Θρίαμβο Ταγαράδων-Φωτορεπορτάζ

Πρωτοτύπησε και πάλι ο Θρίαμβος Ταγαράδων,  βραβεύοντας αθλήτριες και αθλητές που έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες του κατά το παρελθόν. Αθλήτριες και αθλητές που ξεχώρισαν για τις διακρίσεις και τις επιδόσεις τους στο άθλημα, στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Ταγαράδων για τον Τίμιο Πρόδρομο που ξεκίνησαν την Δευτέρα 28-08-2017 και ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ. Αναλυτικά στο πλαίσιο των χθεσινών εκδηλώσεων βραβεύτηκαν οι αθλητές:

1. Αθανασιάδου Μαρία (Γενν. Το 2001) αθλήτρια του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θριάμβου Ταγαράδων (Μέλος της Εθνικής ομάδας Κορασίδων).
2. Πολυμένη Λαμπρινή (Γενν. Το 2003) αθλήτρια του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θριάμβου Ταγαράδων (Μέλος των Εθνικών ομάδων Παγκορασίδων και Κορασίδων όπως και της μικτής ομάδας Ε.ΚΑ.Σ.Θ.).
3. Σάγμαλη Μαρία (Γενν. Το 2000) πρώην αθλήτρια του ΠΑΟΚ , Ηρακλή και Παναθλητικού ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θριάμβου Ταγαράδων .
4. Παπαγεωργίου Δημήτρης (Γενν. Το 1999) πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ με κατάκτηση πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θριάμβου Ταγαράδων .
5. Πολυμένης Θάνος (Γενν. Το 2000) αγωνίσθηκε στο ΠΑΟΚ στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θριάμβου Ταγαράδων .
6. Παπαγεωργίου Γιώργος (Γενν. 2000) πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τις ακαδημίες  του Θριάμβου Ταγαράδων .
7. Σιδηρόπουλος Άκης (Γενν. Το 2003) αθλητής του ΠΑΟΚ ,μέλος των μικτών ομάδων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ,με διάκριση στο 23ο καμπ του καλοκαιριού 2017 της ΕΚΑΣΘ με επιλογή και διάκριση στη στους 5 καλύτερους «χρυσή πεντάδα» της ΕΚΑΣΘ των γεννημένων 2003-2004.

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος , ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Ανατολίτης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ταγαράδων Δημήτριος Καλαθάς.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και κυρίως στο Θρίαμβο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των νέων αθλητών και συνεχίζει αδιάκοπα και σταθερά να επιβραβεύει τους κόπους, τις θυσίες τους και τις προσπάθειές τους.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο Θρίαμβος ξεκινά τις επόμενες ημέρες τις ακαδημίες, έχοντας ως φωτεινό παράδειγμα τους συγκεκριμένους αθλητές και αθλήτριες, που διαπρέπουν στα σωματεία που ανήκουν.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια