Οι κληρώσεις της Α΄ κατηγορίας, του κυπέλλου γυναικών και των πρωταθλημάτων νεανίδων και κορασίδων, λεπτό προς λεπτό μετά τις 18:00 από τα γραφεία της ΕΚΑΣΘ

Με την Α΄ κατηγορία καθώς και το κύπελλο γυναικών και τα πρωταθλήματα νεανίδων και κορασίδων συνεχίζονται σήμερα στις 18:00 οι κληρώσεις της ΕΚΑΣΘ. 

Το μπλογκ θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την διαδικασία.

Με πέντε εκπροσώπους σωματείων ξεκινά η κλήρωση της Α΄ γυναικών.

Ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Γιάννης Τσουμής ξεκίνησε την διαδικασία, ευχόμενος καλό πρωτάθλημα και υγεία. Επεσήμανε τις σημαντικές επιτυχίες των Εθνικών ομάδων γυναικών και αναφέρθηκε στο θέμα με τις μπάλες και την μη διανομή δωρεάν μπαλών για φέτος και ζήτησε την γνώμη των σωματείων για την συνεργασία με τα ιατρικά κέντρα. Ο πρόεδρος της ΕΠ Λάμπρος Τάκης, αναφέρθηκε στις πολύ μικρή συμμετοχή ομάδων νεανίδων και αναφέρθηκε στον καλύτερο προγραμματισμό των παιχνιδιών και στην ώρα έναρξης των αγώνων.

Η συμπληρωματική προκήρυξη της Α΄ γυναικών

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 5 (ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α΄ κατ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2017/ 2018 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ 5: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α΄ΦΑΣΗ

Τα δεκατρία (13) Σωματεία που δήλωσαν συμμέτοχη θα αποτελέσουν 1ο όμιλο. Τα σωματεία  θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο φορές (εντός-εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.

Β’ ΦΑΣΗ

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 της τελικής βαθμολογικής κατάταξης  της Α΄Φάσης, θα αγωνισθούν μεταξύ τους στις 2 νίκες ως εξής:

Α1 – Α4
Α2 – Α3

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατάλαβε την υψηλότερη θέση στην βαθμολογία της Α΄φάσης.

Γ’ ΦΑΣΗ

Οι δύο (2) νικητές της Β’ φάσης, θα αγωνισθούν μεταξύ τους στις τρείς (3) νίκες. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στην βαθμολογία της Α φάσης.
Η ομάδα που θα συμπληρώσει τρείς (3) νίκες ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και ανέρχεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.
Επίσης οι ηττημένοι της Β΄ φάσης θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε ουδέτερο γήπεδο σε έναν (1) αγώνα για την κατάκτηση της 3ης & 4ης θέσης του Πρωταθλήματος.

Γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη βαθμολογική θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Η πρώτη αγωνιστική(4/10)

Αχιλλέας Τριανδρίας-ΠΣ Ευκαρπίας
Φρυγανιώτης-Αμπελόκηποι Μενεμένης
Θερμαϊκός Θέρμης-Πύργος Χαλάστρας
ΑΣ Πανόραμα-Αριστοτέλης Σταυρού
Αστέρας Ιπποδρομίου Μαντουλίδης-Αστέρας Πλαγιαρίου
ΓΣ Μενεμένης-Ζέφυρος
Ρεπό: ΠΚ Νεάπολης

Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος:

http://tsiotras.blogspot.gr/2017/08/blog-post_477.html

Η κλήρωση του κυπέλλου γυναικών

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ (11/11-18/12)

ΠΡ1 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ-ΑΡΗΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ
ΠΡ2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ-ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΠΡ3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΙΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ-ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΠΡ4 ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ-ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗΣ
ΠΡ5 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΡΑΡΙΟΥ-ΖΕΦΥΡΟΣ
ΠΡ6 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ  (7/1-18/2)

Π1 ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Π2 ΠΡ6-ΠΡ2
Π3 ΠΡ5-ΠΡ3
Π4 ΠΡ1-ΠΡ4

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Η1 Π4-Π1
Η2 Π3-Π2

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Τ1  Η2-Η1

Η συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος νεανίδων

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου  5 (ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΝΕΑΝΙΔΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2017/2018 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ 5: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

Τα έξι (6) Σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή θα απαρτίζουν έναν (1) όμιλο και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε δύο γύρους (εντός – εκτός)  σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι έξι (6) ομάδες θα αγωνιστούν σε ένα (1) γύρο ως εξής: (μεταφέροντας και την βαθμολογία της προκριματικής φάσης).
Ο 1Ο της βαθμολογικής κατάταξης της προκριματικής φάσης θα δώσει όλους τους αγώνες στην έδρα του.
Ο 2Ο της βαθμολογικής κατάταξης της προκριματικής φάσης θα δώσει όλους τους αγώνες στην έδρα του εκτός τον αγώνα με τον  πρώτο.
Ο 3Ο της βαθμολογικής κατάταξης της προκριματικής φάσης θα δώσει όλους τους αγώνες στην έδρα του εκτός τους αγώνες με τον  πρώτο και τον δεύτερο.
Ο 4Ο της βαθμολογικής κατάταξης της προκριματικής φάσης θα δώσει στην έδρα του, τους αγώνες εναντίον του 5Ο και 6Ο .
Ο 5Ο βαθμολογικής κατάταξης της προκριματικής φάσης θα αγωνιστεί στην έδρα του μόνο στον αγώνα εναντίον του 6Ο.
Ο 6Ο βαθμολογικής κατάταξης της προκριματικής φάσης θα δώσει όλους τους αγώνες εκτός έδρας. Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν με ορισμό.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο (2) πρώτες θέσεις της ημιτελικής φάσης,  θα αγωνισθούν μεταξύ τους στις τρείς (3) νίκες  ως εξής:

Α1 – Α2

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την 1η  θέση στη βαθμολογική κατάταξη.

**Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η και 4η θέση θα παίξουν μεταξύ τους ένα (1) αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο με γηπεδούχο την ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη σε βαθμολογική θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η πρώτη αγωνιστική (3/10)

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ-Μ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος

http://tsiotras.blogspot.gr/2017/08/blog-post_255.html

Η συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος κορασίδων

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου  5 (ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2017/2018 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ  5:  ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α’ ΦΑΣΗ

Τα δεκαοχτώ (18) Σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή μαζί με την μικτή Ε.ΚΑ.Σ.Θ σύνολο δεκαεννέα (19) θα χωριστούν γεωγραφικά σε δύο ομίλους, ο 1Ο όμιλος με εννέα (9) ομάδες και ο 2Ο όμιλος με δέκα (10). Οι ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους σε δύο γύρους (εντός-εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.
Οι αγώνες της Μικτής θα διεξάγονται ημέρα Κυριακή και ώρα 9:30 στο γήπεδο Μίκρας Β. 
Τα αποτελέσματα των αγώνων της Μικτής δεν θα επηρεάζουν την βαθμολογία.
Από την ομάδα που δεν θα προσέρχεται στον αγώνα με τη Μικτή, θα αφαιρείται ένας βαθμός από την τελική βαθμολογία του ομίλου.

Β’ ΦΑΣΗ

Οι τέσσερις  (4) πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου θα αγωνιστούν  με τις τέσσερις (4) πρώτες του  2ου ομίλου, κατόπιν κλήρωσης σε 2 γύρους. Οι ομάδες κάθε ομίλου μεταφέρουν σε αυτή την φάση τα αποτελέσματα και τους βαθμούς από τους μεταξύ τους αγώνες της πρώτης φάσης. Οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες  τελικής βαθμολογικής κατάταξης προκρίνονται στο FINAL FOUR.

FINAL FOUR

Οι 4 πρώτες  ομάδες της τελικής βαθμολογικής  κατάταξης, θα αγωνιστούν με σύστημα Πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση.

Δεν θα αγωνιστούν  μεταξύ τους, τη πρώτη αγωνιστική οι δύο (2) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης  και  την δεύτερη αγωνιστική, οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής. Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κορασίδων  της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2017/2018.

Οι πρώτες αγωνιστικές (30/9)

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΗΣ-ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΠΡΩΤΕΑΣ-Μ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΡΕΠΟ: ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΠΑΟΚ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ-ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΘ
Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΜΕΝΤ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος

http://tsiotras.blogspot.com/2017/08/blog-post_181.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια