Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3rd Youth Basketball Tournament του Μακεδονικού-Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα έλαβε τέλος για τρίτη συνεχή χρονιά το Youth Basketball Tournament ο οποίο διοργάνωσε η ακαδημία του Μακεδονικού στο κλειστό γήπεδο της Ευκαρπίας για παιδιά γεννημένα από το 2006 και μεταγενέστερα.

Από τις 19 Φεβρουαρίου όπου ξεκίνησε το τουρνουά έως τις 4 Ιουνίου που τελείωσε  βασικός στόχος ήταν τα παιδιά να μπορέσουν να αναπτύξουν τις ατομικές και ομαδικές τους ικανότητες μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό των εβδομαδιαίων αναμετρήσεων καθώς και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος σκοπός του συλλόγου ήταν το γήπεδο του Μακεδονικού να γεμίζει κάθε Κυριακή με μικρούς αθλητές με μεγάλα όνειρα και πάθος για το μπάσκετ, χαρίζοντας ταυτόχρονα πολλά χαμόγελα και ικανοποίηση σε προπονητές, γονείς και φίλους του αθλήματος αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.

Νικήτρια ομάδα μετά από 13 αγωνιστικές αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με τις ομάδες του Μαντουλίδη και Μακεδονικού να καταλαμβάνουν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τις επόμενες θέσεις κατέλαβαν οι ομάδες του Μέγα Αλέξανδρου (4η θέση), του Ναύαρχου Βότση (5η θέση), του Panorama Basketball Academy (6η θέση), του Αίαντα Ευόσμου (7η θέση), του Μακεδονικού 2 (8η θέση), του Ε.Ο.Σταυρούπολης  (9η θέση), του Αετού Πολίχνης (10η θέση) και του Κεραυνού Ωραιοκάστρου (11η θέση).

Πριν από τον μικρό και μεγάλο τελικό πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα διαγωνιστικά παιχνίδια λέι-απ, σουτ και ελεύθερων βολών στα οποία διαγωνίστηκαν οι νικητές από κάθε ομάδα. Στο διαγωνισμό λέι-απ νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος από τον Μαντουλίδη, στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών κέρδισε ο παίκτης του Μακεδονικού Παναγιώτης Τσιντάρης ενώ στον διαγωνισμό σουτ νικητής αναδείχθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Οδυσσέας Μαυρίδης.

Στο τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και βραβεία συμμετοχής στις ομάδες καθώς και μετάλλια και κύπελλα στις ομάδες που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις του τουρνουά.

Οι διοργανωτές του τουρνουά Κώστας Παπαχρήστου και Δημήτρης Ιωαννίδης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, ανεξαρτήτως θέσεων και αποτελεσμάτων, τόσο για την αγωνιστικότητα τους όσο και για την ηθική αξία των αθλητών τους.

Τέλος, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και την συνέπειά τους να παρευρίσκονταν ανελλιπώς κάθε Κυριακή δίπλα στους μικρούς αθλητές .

Ο Μακεδονικός εύχεται στους αθλητές και τους γονείς των παιδιών καλό καλοκαίρι και στις ομάδες πάντα επιτυχίες.













































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια