Δεν τα κατάφερε ο Αρης με τον Παναθηναϊκό-Εχασε με το ευρύ 27-55-Φωτορεπορτάζ της Ράνιας Γκοτσοπούλου από το παιχνίδι

Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στην τελική φάση του 28ου Πανελληνίου Κορασίδων και ο Παναθηναϊκός που επιβλήθηκε με 27-55 του Αρη.

Ο Αρης προηγήθηκε με 4-0 στο ξεκίνημα, ενώ ο Παναθηναϊκός πέτυχε τους πρώτους του πόντους, δυόμισι λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Οι «πράσινες» έκαναν σερί 2-14 και πέρασαν με διαφορά οκτώ πόντων (6-14) στο όγδοο λεπτό. Με τρίποντο της Γράψα ο Αρης μείωσε σε 13-16 και με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Με νέο σερί 7-0 ξεκίνησε το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Αθήνας, καθώς οι «κίτρινες» σημείωσαν τους πρώτους τους πόντους με τρίποντο της Βαντσιούρη  στο 15ο  λεπτό. Η διαφορά ξεπέρασε τους δέκα πόντους (16-27) δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα και συνέχισε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το 27ο λεπτό όταν έφθασε τους 20 (19-39). Τα επόμενα λεπτά ήταν μια τυπική διαδικασία για την Αθηναϊκή ομάδα, που η υπέρ της διαφορά έφθασε μέχρι τους 28 πόντους στο φινάλε.

Δεκάλεπτα: 13-16, 18-27, 22-44, 27-55
Διαιτητές: Δεσλής-Δόλγυρας
ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης-Μακρής): Γκρίτζαλη 9, Ουζούνη, Γράψα 9(2), Βαντσιούρη 5(1), Σοφιανάκου, Εφραιμίδου, Μπαξεβανίδου, Μπερμπέρη, Νεοχωρίτη 1, Καρβουνιάδου, Κωφοκώτσιου 3, Κυρπιζλίδου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Κοιλιά Π. 10, Στεφάνου, Μουρίκη, Κάραλη 13(1), Τζερεμέ 2, Κοιλιά Ν. 3, Μπεζαϊτη 3,Τάρλα 4, Ζάρρη 2, Μαυράκη 5(1), Εζέτζα 7, Γάτου 6(2).

Καντζιλιέρης: «Μπήκαμε στα μετάλλια»

Ο προπονητής των νικητριών Γιώργος Καντζιλιέρης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ηταν πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του τουρνουά καθώς μας… βάζει στα μετάλλια. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο της άμυνας εκτός από τα δύο πρώτα λεπτά, γι αυτό ήρθε και η μεγάλη διαφορά, η οποία δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Σεβόμαστε τον Αρη, όπως και όλες τις ομάδες του τουρνουά. Πρέπει να ξεχάσουμε όμως γρήγορα το σημερινό ματς καθώς αύριο υπάρχει το επόμενο».














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια