Συνεχίζει στους Ικαρους Σερρών ο Ποργιόπουλος

Το ΔΣ του ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον coach Στέργιο Ποργιόπουλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018,ύστερα από την πετυχημένη φετινή χρονιά όπου σαν αποτέλεσμα είχε την άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: «Στα πλαίσια αυτής της ανανέωσης ο coach Ποργιοπουλος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο μοντέλο λειτουργίας και αλλαγής φιλοσοφίας που επιθυμεί η διοίκηση, με αυξημένες αρμοδιότητες στον προγραμματισμό και στο πλάνο των αγωνιστικών τμημάτων (εφηβικό – παιδικό – παμπαίδες) καθώς και άμεση συνεργασία με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής. Κατόπιν τούτου, λύονται οι συνεργασίες με όλους τους προπονητές του συλλόγου οι οποίες θα εξεταστούν από μηδενική βάση.

Η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους προπονητές που συνεργάστηκαν με το σύλλογο των Ικάρων κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και βοήθησαν με τον τρόπο τους στη βελτίωση των αθλητών μας.


Οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου θα συνεχιστούν κανονικά έως 30/6/2017 υπό την καθοδήγηση του coach Ποργιόπουλου. Οι Ίκαροι Σερρών πιστοί σ αυτό που πρεσβεύουν πολλά χρόνια τώρα θα είναι πιο δυνατοί και ενωμένοι και τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια