Συνεχίζει στον Ολυμπιακό Βόλου και η Σουλτάνη

Για άλλη μια χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου η ταλαντούχα Βολιώτισσα «combo guard» Ραφαέλα Σουλτάνη   Η παίκτρια, τη φετινή χρονιά ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας  ενώ κατέκτησε τη τρίτη θέση στο πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας .

Η Σουλτάνη γεννήθηκε στο Βόλο το 1991 και έχει ύψος 1.71. Το πρώτο της δελτίο το έβγαλε στην Ανάληψη Βόλου σε ηλικία μόλις 9 χρόνων. Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νεάνιδες το 2006 με τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης και κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα το 2007 με το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης.

Αν και μόλις 26 χρόνων έχει ήδη αγωνισθεί συνολικά 7 χρονιές στην Α1 με τις ομάδες : Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης (3 χρονιές) , με τον Ολυμπιακό Βόλου (3 χρονιές) και με την Ολυμπιάδα  Λάρισας (1 χρονιά) ενώ επίσης έχει αγωνισθεί και στην Α2 τόσο με τον  Ολυμπιακό Βόλου όσο και με τα Μελίσσια στην Αθήνα .

 Ήταν μέλος όλων των αναπτυξιακών κατηγοριών της Εθνικής Ελλάδας , ως βασικό στέλεχος με 40 λεπτά συμμετοχής στις κορασίδες και στις Νέες Γυναίκες ενώ την περίοδο 2012-13 και 2015-16 αναδείχθηκε 2η και 3η στις ασίστ στην Α1 Εθνική κατηγορία .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια