Παραμένει στο… τιμόνι των Μετεώρων η Μπουγιουκλή

Με πολύ χιουμοριστικό τρόπο, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην ανακοίνωση, τα Μετέωρα ανακοίνωσαν την συνέχιση της συνεργασίας τους με την προπονήτρια Τάνια Μπουγιουκλή:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απολογιστικό ΔΣ των Μετεώρων για τη σεζόν 2016-2017 στο σπίτι του προέδρου και υπήρξε απαρτία, ο πρόεδρος δηλαδή, ήταν παρών. Εκεί, συζητήθηκε εκτενώς η σπουδαία συνεισφορά της Τάνιας Μπουγιουκλή στην ομάδα την χρονιά που μας πέρασε και το πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία της στο να σωθεί η κατηγορία.

Καταλήξαμε, λοιπόν, στο συμπέρασμα πως η Τάνια είναι μια κατηγορία μόνη της. Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν έδωσε όραμα στο σύλλογο- και με δεδομένο πως εμείς είμαστε αστέρια, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως τα Μετέωρα εντάσσονταν στην κατηγορία «Άστρα και Όραμα», μας συσπείρωσε, μας έκανε μια «γροθιά» (γι' αυτό κι ενίοτε παίζαμε μπουνιές μεταξύ μας...) και, το κυριότερο, μας κράτησε στην Γ1.
Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε πως η κ. Μπουγιουκλή θα συνεχίσει και του χρόνου στο τιμόνι της ομάδας, με μοναδικό στόχο να πατάμε μονίμως γκάζι και σχεδόν ποτέ φρένο. Με την απαραίτητη βοήθεια των Ultras των Μετεώρων- των κορυφαίων οργανωμένων οπαδών στον κόσμο- δεσμευόμαστε πως τη σεζόν 2017-2018 θα δώσουμε όλοι μαζί οι Μετεωρίτες τον καλύτερό μας εαυτό.


Μέχρι τότε ν' αγαπάτε εαυτόν και αλλήλους. Ραντεβού στο ΔΑΚ Πολίχνης σε τρεις μήνες. Ή στο νοσοκομείο- θα εξαρτηθεί από το πόσο δύσκολη θα είναι η προετοιμασία...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια