Ατομικές προπονήσεις στον Μακεδονικό υπό τις οδηγίες των Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο Μακεδονικός κατανοώντας την θέληση των παιχτών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, εντάσσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη στο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος σκοπός των προπονήσεων είναι να βοηθήσει τους αθλητές να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο γήπεδο, μέσα από εξειδικευμένες προπονήσεις 3-4 ατόμων ώστε να πάρουν τα απαραίτητα εφόδια για να γίνουν ακόμα καλύτεροι για την επόμενη χρονιά καθώς και για την μετέπειτα μπασκετικής τους πορεία.

Οι στόχοι του προγράμματος αφορούν:

Αθλητές που θέλουν να τελειοποιήσουν στοιχεία της βασικής τεχνικής στο μπάσκετ (ντρίμπλα, πάσα, σουτ, ατομική άμυνα και επίθεση).

Παίδες, έφηβους και νέους αθλητές, μελλοντικούς επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές που θέλουν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές που θέλουν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις ικανότητες τους. Οι  προπονήσεις θα διεξάγονται σε τρεις περιόδους:

1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου
2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 17 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου
3η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 24 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου

Τιμές προπονήσεων

10€/προπόνηση ή 60€ η μία περίοδος (πέντε προπονήσεις),
100€ οι δύο (10 προπονήσεις) και 130€ οι τρεις (15 προπονήσεις)

Πληροφορίες

Kώστας Παπαχρήστου  6972.030.921
Δημήτρης Ιωαννίδης  6972.778.219

Γραμματεία Μακεδονικού  2310.587.870

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια