Πάνω από 50.000 πόντοι σε ένα καφέ

Παίκτες που πέτυχαν πάνω από 50.000 πόντους σε εθνικές κατηγορίες (Α2, Β και Γ Εθνική) και τοπικές κατηγορίες της ΕΚΑΣΘ συναντήθηκαν σε γνωστή καφετερία της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στις κατηγορίες της ΕΚΑΣΘ με πάνω από 13.000 πόντους Βαγγέλης Κεραμάρη,ς παίκτης μεταξύ άλλων ομάδων του Μεγάλου Αλέξανδρου, του ΠΑΟΔ, του Αισχύλου, της Δόξας Δρυμού, του ΠΟΞ και τώρα παίκτης της ΔΕΗ, ο Γιώργος Μαρκούδης παίκτης της ΧΑΝΘ, του Αρίωνα, της Ελπίδας Τούμπας, του ΠΑΟΔ και τώρα παίκτης της ΔΕΗ, ο Τάσος Παπαϊωάννου παίκτης του Αρίωνα, της Φλόγας, του Αχιλλέα Θερμαϊκού και τώρα παίκτης των Βασιλικών, ο Κώστας Μαραπίδης παίκτης της Χαλκηδόνας και ο προπονητής πλέον Νίκος Νικολακούδης παλιός παίκτης μεταξύ άλλων του Αρίωνα, του Μίλωνα Αθηνών, του Έσπερου Αθηνών και του Φίλιππου Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν και θυμήθηκαν τα παλιά.

Παίκτες που όλοι πρωταγωνίστησαν (και πρωταγωνιστούν ακόμα) στις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκαν και είναι από τους πρώτους σκόρερ και σε πόντους αλλά και σε μέσο όρο πόντων. Τι λέτε, με τόσο ταλέντο η πεντάδα αυτή δεν ανεβάζει οποιαδήποτε ομάδα στην Γ Εθνική;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια