Δεύτερο «The basketball Lab-Camp» το καλοκαίρι στην Yuppi Camp-Οι παροχές-Coaching staff-Basketball Priorities

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση του The basketball Lab-Camp  ήρθε η ώρα και του δεύτερου. Η ομάδα των έμπειρων προπονητών με πολλές εικόνες στο χώρο του μπάσκετ και ικανότητα στην ατομική βελτίωση και την ομαδική καθοδήγηση ενώνει ξανά τις δυνάμεις της και αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας σε νέο χώρο (Yuppi Camp) την καινούρια μπασκετική της πρόταση, σε συνεργασία με την BBS ( Better Basketball Skills) από 27 Ιουνίου μέχρι 3 Ιουλίου.

Αγόρια και κορίτσια από 7 έως 16 ετών, από όλη την Ελλάδα,  έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε υψηλό επίπεδο και να βελτιώσουν την ατομική τους ικανότητα και παράλληλα την ομαδική τους λειτουργία, σε μία μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν τις σωματικές και πνευματικές ικανότητες τους, ερχόμενοι  πιο κοντά στο άθλημα που αγαπάνε, αναπτύσσοντας  ακόμα περισσότερο το αίσθημα της συνεργασίας  που διέπει το σύγχρονο μπάσκετ. Εξάλλου , οι αυριανοί πρωταθλητές διαμορφώνουν έναν ισχυρό χαρακτήρα με υπομονή, στόχο ,όραμα , ομαδικότητα, σεβασμό απαραίτητα συστατικά και εφόδια για το μπασκετικό τους μέλλον. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με το πλούσιο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Yuppi Camp (θάλασσα, πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων , στίβο περιπέτειας  και άλλα)

Οι παροχές

Αναμνηστικό T-Shirt – Προπονητικό σετ  τεχνική μπλούζα Dry – Fit & σορτς –Καρτέλα αξιολόγησης & σωματομετρικά τεστ – Πλούσια δώρα στους νικητές των Διαγωνιστικών – Ισοτονικά ποτά & φρούτα στα διαλείμματα των προπονήσεων.

Basketball Priorities

Θα δημιουργηθούν group με βάση την ηλικία αλλά και το επίπεδο των αθλητών/τριών. Η επιβάρυνση θα είναι ανάλογη και εξειδικευμένη. Σύγχρονες μέθοδοι προπόνησης μπάσκετ και Φυσικής Κατάστασης με ειδικό εξοπλισμό. Καθημερινά 4 ώρες προπόνηση μπάσκετ και Φυσικής Κατάστασης. Πρωινές ώρες προπονήσεων 9:00-11:00 και απογευματινές ώρες 18:30-20:30.

Coaching staff

Υπεύθυνοι προγράμματος: Παράδας Κώστας , Αποστόλου Γιώργος , Ανθόπουλος Γιώργος .                                                                                                 

Υπεύθυνοι Φυσικής Κατάστασης: Θωμά Ιωάννα, Παπαχρήστου Αλέξης. 

Υπεύθυνος Μετρήσεων : Λιούτας Δημήτρης.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 20/5/2017

Πληροφορίες

Τηλέφωνα επικοινωνίας

2310-348073 Βόρεια Ελλάδα
6947-077237 Νότια Ελλάδα

http://as-perathess.gr/basketballcamp2017  (ηλεκτρονική εγγραφή)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια