Δεύτερη επιτυχία και πρόκριση γα το εφηβικό του Κεραυνού Αγίου Παύλου

Νίκησε και στο δεύτερο αγώνα το εφηβικό του Κεραυνού Αγίου Παύλου την ομάδα του Ανατόλια αυτή τη φορά με 41-54. Παρά το προβάδισμα των 15 πόντων που είχε η ομάδα του Κεραυνού από το πρώτο παιχνίδι, δεν επαναπαύτηκε και έδειξε και στο γήπεδο του κολεγίου Ανατόλια ότι η πορεία του μέχρι τώρα και η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες, για πρώτη φορά στην ιστορία του, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Οι έφηβοι του Κεραυνού μπήκαν από την αρχή συγκεντρωμένοι και πήραν το προβάδισμα στο σκορ με κύριο «όπλο» την πολύ καλή άμυνα περιορίζοντας τον αντίπαλο στους 13 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κεραυνού διατήρησε το προβάδισμα απλά ελέγχοντας το ρυθμό του παιχνιδιού χωρίς να απειληθεί καθόλου.
Δεκάλεπτα: 7-13, 13-16, 17-40, 41-54
Διαιτητές: Τζιοπάνος Ι.-Κασουρίδης
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Ψαριανός) : Εδρεμίτογλου 5, Βαλούμας 10(3), Λαζαρίδης 9(3), Κόλαρης 2, Τορτογλου, Γραντας 4, Καρπούζης 2, Χρυσικος , Φώτης 7, Μπίκος, Βασιλείου 2, Μαστορας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ (Αλμπάνης): Κίρτσιος 13(2), Κουκούτσης, Τσακιρίδης 7, Σπυρίδης 10, Καλαιτζίδης 16, Τσομίδης 1, Ζηκόπουλος 7(1), Σκρέκας, Τσιουπλής, Μπλίζος, Κυριακίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια