Τιμήθηκαν Καμπερίδης, Καλόγηρος και η περσινή σχολική ομάδα στην βασιλόπιτα του Μαντουλίδη-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία και σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ΜΒΑ του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου «Ευάγγελος Μαντουλίδης». Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο καταξιωμένος πρώην αθλητής και νυν προπονητής Σάββας Καμπερίδης, απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων.

Επίσης, βραβεύτηκαν η σχολική ομάδα αγοριών για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος 2015-2016 και ο αθλητής της παιδικής ομάδας του «Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου  «Ευάγγελος Μαντουλίδης», Ανδρέας Καλόγηρος, για την ανάδειξή του ως MVP στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ενώσεων Καλαθοσφαίρισης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του διευθυντή του δημοτικού κ. Χατζόπουλου, ενώ στην συνέχεια ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Δημήτρης Νικολαΐδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεγάλη συμβολή των προπονητών και των γονέων των παιδιών. Ακόμη τόνισε την μεγάλη συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις και βράβευσε αυτούς που είχαν την μεγαλύτερη.

Ο υπεύθυνος της σχολικής ομάδας Ευθύμιος Χασιώτης αλλά και η πρόεδρος της ομάδας Αικατερίνη Μαντουλίδου σε ιδιαίτερα συγκινητικούς λόγους, αναφέρθηκαν στον ιδρυτή του συλλόγου, της Ακαδημίας και των Εκπαιδευτηρίων, Ευάγγελο Μαντουλίδη, αλλά και στον Σάββα Καμπερίδη, ενώ ο πρώτος έκοψε την βασιλόπιτα.







































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια