Γκοργκόλης: «Χαρακτηριστικά τελικού το ματς με τη Δάφνη»

Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ο Εσπερος Πάτρας επικράτησε εκτός έδρας της Καλαμάτας εντάσσοντας μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του. «Η νίκη ανήκει ολοκληρωτικά στα παιδιά γιατί ήταν συγκεντρωμένα και στα 40 λεπτά με αποτέλεσμα ένα δύσκολο παιχνίδι να το κερδίσουμε σχετικά εύκολα», δήλωσε ο Σπύρος Γκοργκόλης και συμπλήρωσε:

«Ελέγξαμε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια και παρά το γεγονός της απουσίας Παπανικολόπουλου, φτάσαμε στην πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να κάνω ειδική μνεία σε Διαμαντόπουλο και Νάτσκο, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι πάντα κοντά στην ομάδα και μας βοηθούν καθημερινά».


Ο προπονητής των πατρινών αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με την πρωτοπόρο Δάφνη Δαφνίου τονίζοντας: «Είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε πίσω τη νίκη με την Καλαμάτα και να στρέψουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με την Δάφνη. Παιχνίδι, το οποίο για εμάς έχει χαρακτηριστικά τελικού. Θα παίξουμε στην έδρα μας, έχουμε ήδη μια απώλεια ως γηπεδούχοι και δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πρέπει και αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια