Πρωταθλητής Δυτικής Θεσσαλονίκης στα αγόρια το 1ο Νεάπολης-Επικράτησε με 46-48 του Φρυγανιώτη

Μεγάλη επιτυχία για το 1ο Λύκειο Νεάπολης που επιβλήθηκε με 46-48 του Φρυγανιώτη στον τελικό της Δυτικής Θεσσαλονίκης και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της περιφέρειας στα αγόρια.
Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη με τους νικητές να προηγούνται με έξι πόντους στην τρίτη περίοδο και τον Φρυγανιώτη να παίρνει προβάδισμα στην τελευταία. Η σημαντική ευστοχία του 1ου Νεάπολης στο τέλος και ιδιαίτερα του Πυδαράκη σε τρίποντα και βολές ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Από τους νικητές ξεχώρισε η τετράδα των Αστερίου, Πυδαράκη, Ζουμπουλίδη και Γαλατσόπουλου, ενώ από τους τυπικά γηπεδούχους καλύτεροι ήταν οι Νέσσης και Δέτσικας.
Οκτάλεπτα: 11-8, 18-23, 31-37, 46-48
Διαιτητές: Αναστασιάδης-Νέττας
ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗΣ (Χατζηκυριακίδης): Δελής 5, Χριστοδούλου 6, Νέσσης 15, Λαζάρου 4, Βασιλείου 4, Πολυμένης, Ζάχαρης, Βουλγαρόπουλος, Μπάζης, Ζαχαρίας, Μπαλαμπουγιούκης 2, Δέτσικας 10.
1ο ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Κούτρης): Ζουμπουλίδης 9, Χαριτίδης 4, Μέρμηγκας 4, Γαλατσόπουλος 7, Μπάγιος 2, Αστερίου 11, Πυδαράκης 9, Σαμακάς 2.

*Στα κορίτσια τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη επιβλήθηκαν εύκολα του 1ου Ευόσμου με 28-58 και κατέκτησαν τον τίτλο. Λεπτομέρειες σε άλλη ανάρτηση τις επόμενες μέρες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια