Ευχαριστεί τον κόσμο και συγχαίρει τους διαιτητές το γυναικείο του Παναθλητικού Πειραματικού

To ΔΣ του Παναθλητικού Πειραματικού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή τον αγώνα της γυναικείας ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Για άλλη μια φορά αισθανόμαστε την υποχρέωση να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ο οποίος γέμισε με παλμό και αγάπη το γήπεδό μας στηρίζοντας με ήθος αλλά και με ευπρέπεια τη γυναικεία μας ομάδα. Λυπούμαστε που δεν τους ανταμείψαμε αλλά, στον αθλητισμό είναι όλα αποδεκτά και πιθανά και οφείλουμε - όταν συμβαίνει - να παραδεχόμαστε την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Χαιρόμαστε επίσης για το ότι κατορθώσαμε να διεξαχθεί ένας τόσο κρίσιμος αγώνας με φιλάθλους και των δύο ομάδων χωρίς να συμβεί το παραμικρό και χωρίς καμία αστυνομική υποστήριξη ή παρέμβαση σε ένα παιχνίδι - διαφήμιση για το μπάσκετ τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στις κερκίδες.


Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στο διαιτητικό δίδυμο (Φούτζηλας, Σιταρίδης) και αυτό έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για εμάς όταν γίνεται μετά από ατυχές αποτέλεσμα. Η προσπάθεια και ο αγώνας συνεχίζονται και δυναμώνουν περισσότερο μετά από τέτοια βιώματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια