1 Σεπ 2016

Το πλήρες πρόγραμμα και οι ημερομηνίες όλων των ομίλων της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΘ-Φωτορεπορτάζ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική (25/9)

Το πλήρες πρόγραμμα και οι ημερομηνίες όλων των ομίλων της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΘ-Φωτορεπορτάζ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική (24/9, 10η 3/12)

Το πλήρες πρόγραμμα και οι ημερομηνίες της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος νέων της ΕΚΑΣΘ-Φωτορεπορτάζ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική (27-28/9, 12η 20-21/12)

Οι κληρώσεις και οι συπληρωματικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων νέων, εφήβων και παίδων της ΕΚΑΣΘ, λεπτό προς λεπτό από τα γραφεία της Ενωσης

Συνεχίζονται σήμερα με όλες τις κατηγορίες υποδομής αγοριών οι κληρώσεις της ΕΚΑΣΘ. Η αρχή θα γίνει στις 17:45 με τους νέους, ενώ θα ακολουθήσουν οι έφηβοι στις 18:30 και οι παίδες στις 19:30.

Μεταφτσής: «Να χαιρόμαστε τον Ολυμπιακό Βόλου μέσα στο γήπεδο»

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για την έναρξη της προετοιμασίας και τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά:

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για το Ασβεστοχώρι

Το ανδρικό τμήμα του Ασβεστοχωρίου διανύει την δεύτερη βδομάδα της προετοιμασίας του και όλα κυλούν ομαλά χωρίς τραυματισμούς. Οι παίκτες με τον προπονητή δουλεύουν σκληρά για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ανδρών της Ασπίδας Ξάνθης και του Αστέρα σήμερα στην Καβάλα

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από το βαρύ πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων θα έχουν σήμερα το βράδυ οι παίκτες της ανδρικής ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης, καθώς θα αντιμετωπίσουν στις 20:00 στην Καβάλα τον τοπικό Αστέρα, ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Φιλικό των ανδρών του ΠΚ Νεάπολης σήμερα με τον ΒΑΟ-Το Σάββατο με τον Ερμή Λαγκαδά

Το ερχόμενο Σάββατο η ανδρική ομάδα του ΠΚ Νεάπολης θα δώσει φιλικό αγώνα στο κλειστό της Νεάπολης με τον Ερμή Λαγκαδά στις 4 το απόγευμα.

Πόπη Κανταρά και Μαρκουλάκη στον ΓΣ Μενεμένης


Για άλλη μια χρονιά η καλή συνεργασία και το φιλικό κλίμα μεταξύ των γυναικείων τμημάτων του ΓΣ Μενεμένης και του Ηρακλή συνεχίζεται.