Το Hairmides Coiffure έδειξε τις γιορτινές μέρες την αγάπη του για την τρίτη ηλικία-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Το Hairmides Coiffure έδειξε τις γιορτινές μέρες αυτές την αγάπη του για την τρίτη ηλικία μέσα από μια μικρή ενέργεια χαράς, ομορφιάς και περιποίησης των ανθρώπων αυτών σε συνδυασμό με την Μυρτιά, πρότυπο οικισμό φροντίδας ηλικιωμένων.

Δεν είναι κάτι έξω από αυτόν τον κόσμο. Είναι η μητέρα σου, ο πατέρας της, η γιαγιά του Νίκου, ο παππούς της Σοφίας! Είναι όλοι αυτοί που έδωσαν τα πάντα, που στερήθηκαν τα πάντα για να γίνουμε αυτό που περηφανευόμαστε ότι είμαστε σήμερα! Και όμως είναι αυτοί οι άνθρωποι,  που για αυτούς είμαστε ο κόσμος όλος,  που ζουν πια μόνο μέσα από τη ζωή μας, που χαίρονται πια μόνο με τη χαρά μας, τις επιτυχίες μας, που στενοχωριούνται πιο πολύ από εμάς για τα προβλήματά μας…. Γιατί ο σοφός λαός λέει: του παιδιού σου ο πόνος, είναι δυο φορές πόνος και η χαρά, διπλή!

Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου, «εμείς τους περιποιηθήκαμε με όλη μας την αγάπη και το χαμόγελο, όπως ακριβώς όταν έρχεται ένας άνθρωπος στο κομμωτήριο μας, για να πάτε να χτυπήσετε την πόρτα τους, να τους πάρετε μια βόλτα! Στη θάλασσα, στο σπίτι σας, να περπατήσετε παρέα! Σκεφτείτε…. Τι χαρά θα τους δώσετε!

Αν ανοίξουμε τα αυτιά μας δίπλα τους, έχουν πολλά να μας διδάξουν από την πολύτιμη πείρα τους! Αν ανοίξουμε την καρδιά μας… μπορούμε να αποκομίσουμε αγάπη! Αν σταματήσουμε να το παίζουμε μεγάλοι, μπορούμε να χωθούμε και πάλι στην αγκαλιά τους. Το χάδι της μάνας και του πατέρα, πάντα έχει την ιδιαίτερη αξία του!

Κλείστε τα μάτια, και σκεφτείτε λίγο, πως θα είμαστε εμείς σε λίγα χρόνια,  πως θα θέλαμε να είμαστε. Η ζωή και τα χρόνια κυλάνε σαν νερό. Εκεί που είμαστε, ήταν αυτοί. Εκεί που είναι… θα πάμε εμείς.

Θυμηθείτε κάτι τελευταίο. Η τρίτη ηλικία, είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, αλλά δεν παύουν να είναι άνθρωποι. Κάποια μέρα θα κλείσουν τα μάτια τους για πάντα! Τότε ας είμαστε από τους ανθρώπους που θα έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους και όχι από αυτούς που ήθελαν να πουν ή να κάνουν πράγματα και δεν «πρόλαβαν»....

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Μυρτιά, την διεύθυνση και όλο το προσωπικό όπως και την κ. Σούλα που στάθηκε δίπλα στην προσπάθεια μας από την ιδέα μέχρι και την υλοποίηση της!».




























































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια