Πρωτιά για το παιδικό του Αχιλλέα Τριανδρίας στο πανθεσσαλικό τουρνουά του Σπάρτακου Λάρισας

Στη Λάρισα ταξίδεψε το παιδικό του Αχιλλέα Τριανδρίας το τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου για το πανθεσσαλικό τουρνουά που διοργανώθηκε από την τοπική ομάδα του Σπάρτακου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε με τον ΓΣ Βόλου, τον Ολυμπιακό Καρδίτσας, τον ΑΟ Τρικάλων και με δύο τμήματα του Σπάρτακου Λάρισας και κατέκτησε τη πρώτη θέση.

Σκοπός του τουρνουά, ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει το μπάσκετ, καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας, η προώθηση της φιλίας και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών.

Με το πέρας των αγώνων έγιναν απονομές αναμνηστικών επάθλων στις ομάδες και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά από τον εντεταλμένο του Δήμου Λάρισας σε θέματα Κοινωνικής πολιτικής κ. Αναστασίου Μιχάλη και τον εντεταλμένο του Δήμου Λάρισας σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλο Γεώργιο.

Προπονητές και συνοδοί των ομάδων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Σπάρτακου για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων και τόνισαν ότι το μπάσκετ έχει ανάγκη από την διοργάνωση τέτοιων τουρνουά για τις μικρές ηλικίες.
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια