Το πίστεψαν και κέρδισαν αξιολόγηση από τον Μίσσα και δωροεπιταγές στο τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Τα ονόματα των τυχερών

Το μήνυμα του MILKO «πίστεψέ το» ενθαρρύνει τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Αυτό έκαναν εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στο MILKO Τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Ανάμεσά τους και οι δύο τυχεροί από την τελευταία φάση του MILKO Τουρνουά 3Χ3 που το πίστεψαν και θα αξιολογηθούν από τον τεχνικό υπεύθυνο των Εθνικών Ομάδων, Κώστα Μίσσα και άλλοι οκτώ που κέρδισαν δωροεπιταγές 200€ από καταστήματα αθλητικών ειδών. Η αξιολόγηση των δύο νεαρών αθλητών θα γίνει την Κυριακή 4/12 στις 13:00 στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ. Οι τυχεροί είναι οι εξής:

Νίκος Ακριβάκης – Αξιολόγηση από τον κ. Κώστα Μίσσα
Φώτης Πυλιώτης - Αξιολόγηση από τον κ. Κώστα Μίσσα
Δημήτριος Τσακανίκας - Δωροεπιταγή αθλητικών ειδών
Γρηγόρης Ρούσσης - Δωροεπιταγή αθλητικών ειδών
Χαράλαμπος Λυμπερίου - Δωροεπιταγή αθλητικών ειδών
Γιώργος Καλαμπόκας - Δωροεπιταγή αθλητικών ειδών
Ανδρέας Αναγνωστόπουλος - Δωροεπιταγή αθλητικών ειδών
Κωνσταντίνος Πανουτσόπουλος - Δωροεπιταγή αθλητικών ειδών
Δημήτριος Φράγκος - Δωροεπιταγή αθλητικών ειδών
Παναγιώτης Βαγιάκος - Δωροεπιταγή αθλητικών ειδών

Η ΕΟΚ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο MILKO Τουρνουά 3Χ3 που έγινε με τη σημαντική βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης και της SPALDING. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άνοιξη του 2017 με πολύ μπάσκετ, πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια