Οι πρώτες σκόρερ στην ιστορία της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών-Πρωτιά για Τσαλοπούλου- Αρκετά ρεκόρ στην χθεσινή έκτη αγωνιστική

Ύστερα από παράκληση παίκτριας του Αστέρα Πλαγιαρίου το μπλογκ δημοσιεύει με τη βοήθεια του Νεκταρίου Ιωαννίδη τις πρώτες σκόρερ της προϊστορίας της Α ΕΚΑΣΘ γυναικών που είναι οι εξής:

ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΥ(ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ)  1658
ΚΙΛΙΝΚΑΡΙΔΟΥ(ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ)  1212
ΠΕΤΑΧΤΗ(ΜΕΝΤ)  1200
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ(ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ)  1136
ΚΕΣΟΓΛΟΥ(ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)  1124
ΑΚΣΕΧΕΡΟΓΛΟΥ(ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)  1088
ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΤΖΗ  1068
ΡΙΤΖΑΛΕΟΥ(ΜΕΝΤ)  1016
ΤΡΑΚΑ  1003
ΚΑΜΠΙΤΣΗ(ΜΕΝΤ)  962
ΠΑΥΛΙΔΟΥ(ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)    933
ΚΑΝΟΥΛΑ(ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ) 908

Αρκετά ρεκόρ στην έκτη αγωνιστική

Χθες είχαμε και αρκετά ρεκόρ στα παιχνίδια της έκτης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΘ Γυναικών. Η Ριτζαλέου της ΜΕΝΤ έφτασε τους 1016 πόντους κι έγινε η όγδοη σκόρερ στην προϊστορία. Η Πεταχτή έφτασε τους 1200 κι έγινε η τρίτη παίκτρια που τους έφτασε.

Η Καμπίτση έφτασε τα 180 τρίποντα και είναι η τρίτη παίκτρια που φτάνει αυτό το νούμερο. Στο ίδιο παιχνίδι (ΜΕΝΤ-ΓΣ Μενεμένης) η Τόσκα ξεπέρασε τους 700 πόντους (702) και η Ούτσιου τους 600 πόντους (604).

Ακόμη η Κάνουλα (Αστέρας Πλαγιαρίου) ξεπέρασε τους 900 πόντους (908), η Κοκκάλη των Αμπελοκήπων-Μενεμένης πάτησε τους 700 πόντους ενώ η Ριτζαλέου έφτασε τα 40 τρίποντα.


ΑΡΧΕΙΟ: ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια