Καπογιάννη: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

Για το ματς του Ολυμπιακού με την Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε μίλησε η Ελένη Καπογιάννη εκφράζοντας ελπίδα για «βροντερή» παρουσία φιλάθλων της ομάδας.

«Είναι ένα ματς με μια σκληρή ομάδα που παίζει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού με πολύ τρέξιμο, καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολύ ένας εναντίον ενός. Είναι πιεστικές στην άμυνα τους και πάρα πολύ μαχητικές» ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη σχολιάζοντας τον σλοβακικό σύλλογο, αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» την Τετάρτη (09/11, 18:00) σε ματς για την 3η αγωνιστική του Eurocup γυναικών.

«Πιστεύω ότι εμείς μέσα στην έδρας μας είμαστε έτοιμες για να αντιμετωπίσουμε αυτό το στυλ παιχνιδιού και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας μέσα στην έδρα μας και να τους χαρίσουμε αυτή τη νίκη» συμπλήρωσε σχολιάζοντας την προοπτική του Ολυμπιακού στο ματς, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Σημειώνουμε πως όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση της Καπογιάννη, που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας της το πρωί της Τετάρτης με χαλάρωμα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια