Συνέχεια στις επιτυχίες για τις κορασίδες του Αχιλλέα Τριανδρίας

Εχοντας προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι οι κορασίδες του Αχιλλέα επικράτησαν στην Τριανδρία με 58-45 της ΜΕΝΤ.
Δεκάλεπτα: 16-5, 28-20, 45-31, 58-45
Διαιτητές: Ψαρράς-Μιμήκος
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (Αμυγδαλάς): Αλλεν Χ. 15, Ντανάση, Λαζαρέλη 4, Θεοδοσιάδου,  Ισμαήλ 12(1), Αλλεν Α. 19(1), Δεμερτζή, Νικολαϊδου 8.
ΜΕΝΤ(Διαβολεμένου): Σαράντη 4, Κουγιουμτζίδου, Παπαδημητρίου, Βροντολάλου 4, Μπαξεβάνου 15(2), Μουταφτσή, Τοπούζη, Ιωσηφίδου 15, Σιδερά 5, Καλπακίδου 2.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
..και εγώ λέω γιατί στην αρχή πριν τον αγώνα φωτογραφήθηκαν ομαδικά ...
..ήταν προκλητική η διαιτησία υπέρ του Αχιλλέα ..
1. δώδεκα λάθη υπέρ του και όλα βολές και πάντα σε παίκτρια που μπορούσε να βάλει καλάθι και δυστηχώς ήταν μόνο δύο ή τρία κορίτσια ...κάθε φορά που κάνανε επίθεση με μπάσιμο στην μπασκέτα φώναζε συνθηματικά ο προπονητής της Τριανδρίας ..."χωρίς φάουλ" τότε καταλάβεναι ο διατητης ότι στο συγκεκριμένο κορίτσι μπορεί να δώσει φαουλ ..ποιος προπονητης φωνάζει επίθεση την επιθεση του χωρίς φαουλ ???
ήταν προκλητική η διατησία υπερ του Αχχιλέα ..έδωσε σε σκορ κατω τον ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΩΝ στα πρώτα ΠΕΝΤΕ λεπτά της πρώτης περιόδου εσκεμένο φαουλ σε μπάσιμο της ίδιας πάντα παίκτριας του ΑΧΧιλέα .....και το αποκορύφωμα ήταν σε τσάμπολ διεκδικίση μπάλας και ενω η παίκτρια του ΑΧΧΙΛΕΑ ήταν πλάτη στην επιθεση και η μπάλα πήγε προς τα πισω δηλαδη προς την περιοχή του ΑΧΧιλεα έσωσε ΔΥΟ ΒΟΛΕΣ ...ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΣΙΚΌΘΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ...ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ...