Μάλτση: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»- Η άφιξη της Ντονέκα Χόντζις

Κάλεσμα στο κόσμο του Ολυμπιακού, για να δώσει δυναμικό παρών την Κυριακή το βράδυ στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, απεύθυνε η Εβίνα Μάλτση μέσω των δηλώσεών της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.  Αναλυτικά η δήλωση της Εβίνας Μάλτση στο osfp.gr:

«Είχαμε ένα διάλειμμα το διάστημα που προηγήθηκε λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα. Για το λόγο αυτό δεν είχαμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα λόγω των απουσιών, αλλά γνωρίζουμε όλες πολύ καλά ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας.

Ξέραμε από πριν φύγουμε για την Εθνική, ότι μόλις επιστρέψουμε έχουμε αυτό το σημαντικό για το σύλλογο μας παιχνίδι.

Σίγουρα δεν έχουμε δουλέψει όσο θα ήθελε ο κάθε προπονητής αλλά θα παρουσιαστούμε όσο έτοιμες πρέπει. Βάσει ρόστερ είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ωστόσο δεν στεκόμαστε σε αυτό.

Αύριο στις 21:00, δίνουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και θα κάνουμε αυτό που οφείλουμε και θέλουμε να
κάνουμε, δηλαδή να νικήσουμε, πραγματοποιώντας μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση».

Η άφιξη της Ντονέκα Χόντζις


Στην Ελλάδα έφτασε το βράδυ του Σαββάτου (26/11) η Αμερικανίδα πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Ντονέκα Ντάνιελ Χόντζις με πτήση από την Ουάσιγκτον των Η.Π.Α. μέσω Κωνσταντινούπολης. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (21:00) και τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια