Μία ιστοσελίδα για κάθε αθλητή από το athlenda

Λύση στα χέρια εκατομμυρίων αθλητών επιχειρεί να δώσει το athlenda, λανσάροντας μία ακόμα υπηρεσία και κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς την διευκόλυνση νέων ταλέντων σε όλο τον πλανήτη!
Το My scouting reportόπως ονομάζεται η νέα υπηρεσία που ανακοινώνει σήμερα η δημοφιλήςπλατφόρμα, προσφέρει στον αθλητή την μοναδική δυνατότητα να προετοιμάσει μόνος του, εύκολα και γρήγορα, ένα scouting report του εαυτού του, με άλλα λόγια μία προσωπική online σελίδα παρουσίασης του ταλέντου του!
Και αν μέχρι σήμερα οι αθλητές πάσχιζαν να ξεχωρίσουν στα μάτια scouts, προπονητών και αμερικάνικων κολλεγίων ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ για προσωπικά videos και αναλύσεις, με το Μy scouting reportαποκτούν πολύ άμεσα μία επαγγελματική, πλήρη και πάνω από όλα αποτελεσματική περίληψη του αθλητικού τους προφίλ. Το πιο σημαντικό; 100% των χρηστών που δοκίμασαν το νέο εργαλείο πέτυχαν επικοινωνία με κάποιον scout ή agent!
To My scouting report περιέχει όλα τα στοιχεία που αναζητούν οι scouts σε μία και μόνο σελίδα: από τα βασικά χαρακτηριστικά του παίκτη, τα στατιστικά της καριέρας του, τα video highlights του, μέχρι την παρουσίαση των σημείων ευστοχίας σε διάγραμμα και τη βαθμολογία του σε καίρια κριτήρια όπως την αμυντική του ικανότητα, την ευστοχία κλπ.
Με τη συμπλήρωση του My scouting report, ο αθλητής είναι έτοιμος να προσεγγίσει τους ανιχνευτές ταλέντων, «μοιράζοντας» το report μέσω email, μέσω Facebook ή με τη χρήση ενός μοναδικού quick linkπου οδηγεί τον καθένα στο online προφίλ του.
Ετσι, ο αθλητής και χρήστης του athlenda, αποκτά μία επαγγελματική παρουσίαση του προφίλ του και αποφεύγει χρονοβόρες, πολυέξοδες και συχνά αποτυχημένες προσπάθειες να συντάξει από μόνος του ένα resume που θα καταλήξει κατά πάσα πιθανότητα σε ένα ακόμα αδιάβαστο email στο inbox ενός scout!
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της επίσημης σελίδας του athlenda με την καταβολή ετήσιας συνδρομής αξίας 59€ ετησίως που εξασφαλίζει για τον χρήστη απεριόριστα updates και φυσικά απεριόριστες αποστολές.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το My scouting report αποτελεί ένα μόνο κομμάτι της πολυδιάστατηςπλατφόρμας που έχει μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας, αποκτήσει φανατικούς χρήστες σε κάθε σημείο της γης αποδεικνύοντας την δίψα των αθλητών αλλά και ταυτόχρονα την πραγματική ανάγκη για ελεύθερα προσβάσιμες και πάνω από όλα αξιόπιστες υπηρεσίες γύρω από την ανίχνευση ταλέντων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια