Στις γυναίκες της Τερψιθέας Γλυφάδας ο Γιάννης Δαμαλής-Οι πρώτες του δηλώσεις

O Θεσσαλονικιός Γιάννης Δαμαλής θα είναι ο νέος προπονητής στην γυναικεία ομάδα της Τερψιθέας Γλυφάδας. Εχει διατελέσει επί δύο χρόνια assistant coach στο ανδρικό του Ηρακλή, ενώ το 2014-15 ανέλαβε τη θέση του πρώτου προπονητή στην Α2 και βοήθησε στην παραμονή της στην κατηγορία.

Από το 2013 έως το 2016 ήταν υπεύθυνος ανάπτυξης των μικρών ηλικιών στην ομάδα του Ηρακλή οδηγώντας εφηβικό και παιδικό στην Α’ κατηγορία. Επίσης, ως προπονητής της U20 του Ηρακλή κατάφερε με την ομάδα του την πρόκριση στο final-4 για 2 συνεχόμενες φορές.

Ο Γιάννης Δαμαλής σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Τσολάκη και τον team manager Χρήστο Χρηστίδη προχωρούν καθημερινά στην υλοποίηση του πλάνου τους καθώς τα χρονικά περιθώρια πλέον έχουν στενέψει.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο τεχνικός της Τερψιθέας τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Τερψιθέα και βρίσκομαι δίπλα σε αξιόλογους και έμπειρους ανθρώπους από το χώρο του μπάσκετ. Γνωρίζω ότι αυτό που αναλαμβάνω φέτος δεν θα είναι εύκολο και είναι βέβαιο ότι έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο καθώς βρισκόμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το οποίο θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Ο αγώνας του κυπέλλου θα είναι για εμάς ένα πρώτο τεστ. Βέβαια θα εμφανιστούμε ελλιπείς καθώς δεν  θα αγωνιστούν οι τρεις βασικές μας αθλήτριες.  Το σίγουρο είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή εμείς δεν είμαστε έτοιμοι και πρέπει να δουλέψουμε καθημερινά με συνέπεια και αφοσίωση. Καλή σεζόν σε όλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια