Πρεμιέρα με «κατοστάρα» για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Καπογιάννη: «Ικανοποιημένοι από την συγκέντρωση»-Σταμάτη: «Κάθε φορά το 100%»-Φωτορεπορτάζ από τη νίκη επί του Αρη

Ο πολύ δυνατός και φέτος Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, επικρατώντας εύκολα του Αρη με 108-49, για την πρώτη αγωνιστική.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 30-12. Ο Αρης δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τις γηπεδούχες, που έφτασαν εύκολα στη νίκη με το εμφατικό 108-49.

Δεκάλεπτα: 30-12, 52-25, 82-38, 108-49
Διαιτητές: Ξάνθος, Κώτσου
Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Γκοτζή 5 (5ασ), Σταμάτη 12 (2) Μπόνη 8 (2), Χατζηνικολάου 11 (1) Κοσμά 11 (1), Μάλτση 15 (3τρ, 6 ασ, 6 κλεψ.), Παπαμιχαήλ, Χαλιβέρα 11 (3), Τζόνσον 12 (7 ριμπ.), Καλτσίδου 13, Φουράκη 10 (10 ριμπ.)
Άρης (Ατακτίδης): Τσινεκέ Ε. 14 (3), Αντωνιάδου 2, Καραβέλη, Γράψα, Κατσαμούρη 2 , Κουφογιάννη 6, ΜακΚένζι, Παπαρδέλα, Τράντα 6 (2), Μοντγκόμερι 8, Γκλεζάκη 5 (1), Τσινεκέ Κ. 6 (2).

Καπογιάννη: «Ικανοποιημένοι από την συγκέντρωση»

Η Ελένη Καπογιάννη, τόνισε πως η ομάδα της δείχνει έτοιμη και για την πρεμιέρα της στα ευρωπαϊκά παρκέ. Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δείξαμε συγκέντρωση. Εστιάζουμε την προσοχή μας στο αμυντικό μας κομμάτι και παρότι κάνουμε κάποια λάθη δεν μπορούμε να απαιτήσουμε αυτή τη χρονική περίοδο να είμαστε σε κάθε φάση τόσο συγκεντρωμένες. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα βελτιώνεται και τρέχει το γήπεδο. Δείχνουμε έτοιμοι και για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Σταμάτη: «Κάθε φορά το 100%»

Η εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη δήλωσε με τη σειρά της: «Το στοίχημα μας είναι να δίνουμε κάθε φορά το 100%. Γιατί μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Αυτό κάνουμε κάθε φορά ξεκινώντας από την άμυνά μας. Η μαχητικότητά μας επίσης είναι ένα από κύρια χαρακτηριστικά μας και από κει και πέρα όλα τα κορίτσια μπορούμε να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι με πολλούς τρόπους. Έχουμε πολλές λύσεις. Ο Άρης μπορεί να είναι χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά εμείς σεβόμαστε τον αντίπαλο, δεν υποτιμούμε κανέναν και θέλουμε κάθε φορά να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίζουμε ωραίο μπάσκετ».








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια