Και εγένετο… HOOP Φάληρο (Α.Ο.Ε.Α.)-Ενωσαν τις δυνάμεις τους Αναγέννηση Φαλήρου και Α.Ο.Ε.Κ. ΗΟΟΡ

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Αναγέννηση Φαλήρου στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Το 2009, η αγάπη μας για το άθλημα, η βαθμιαία αποδυνάμωση των σωματείων που εκπροσωπούσαν μια περιοχή όπως το Φάληρο, όπου κάποτε άκμαζε η καλαθοσφαίριση , με ομάδες όπως η Αναγέννηση και ο Νέστωρας με πολύ αξιόλογη πορεία από όπου αναδείχθηκαν αθλητές που έγραψαν ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ και που συνεχίζουν κάποιοι να πρωταγωνιστούν και να προσφέρουν από πολλές θέσεις έως και σήμερα, αποτέλεσαν το έναυσμα για την δημιουργία της Αναγέννησης Φαλήρου, με πολλές ελπίδες, στόχους , όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον .

Η παρατεταμένη οικονομική κρίση που ακολούθησε, η έλλειψη γηπεδικών εγκαταστάσεων και ελεύθερων ωρών για άθληση, αποτέλεσαν δυσμενείς παράγοντες για εξέλιξη , που σταδιακά μείωσαν τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας, και στην διάρκεια των χρόνων , με πολύ προσπάθεια , υπομονή και επιμονή διατηρήσαμε έως και σήμερα το αντρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης το οποίο και αγωνίζεται στον ανατολικό όμιλο της Β´ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Στα πλαίσια της πραγμάτωσης του σκοπού για τον οποίο δημιουργήθηκε ο σύλλογος εξ´ αρχής , δηλαδή την ανάπτυξη του αθλήματος και αναλογιζόμενοι την ρεαλιστική δυσκολία προς επίτευξη του ,παραμερίζοντας ατομικές φιλοδοξίες και εγωισμούς και προτάσσοντας μόνο το καλό του συλλόγου μακροπρόθεσμα και διαχρονικά , θεωρήσαμε ότι θα έπρεπε να προβούμε στην συγχώνευση με κάποιο άλλο σωματείο που να πληροί κάποιες προϋποθέσεις ώστε αυτό ,να μπορέσει να καταστεί εφικτό.

Ένα σωματείο , όπως η Α.Ο.Ε.Κ. HOOP, επίσημο συνεργάτη της FIBA , που διοργανώνει υπό την αιγίδα της, τουρνουά 3Χ3, που απαριθμεί 150 αθλητές και 9 αγωνιστικά τμήματα , με το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει , μόλις στα πρώτα έξι χρόνια από της δημιουργίας του κυρίως σε τμήματα υποδομής και εκμάθησης του αθλήματος αλλά και με ευρύτερο κοινωνικό έργο , αιμοδοσίες , αμέριστη συμπαράσταση στο παιδικό χωριό  στο Φίλυρο και στο σωματείο Φίλοι του Πέτρου κ.α. , σε συνδυασμό με την εμπειρία , την πορεία , την ποιότητα και το γενικότερη εικόνα , ως αθλητή και ως ανθρώπου , του Γιώργου Μασλαρινού , ο οποίος ηγείται της προσπάθειας , θεωρήσαμε ότι θα αποτελούσε την ιδανικότερη επιλογή στην κατεύθυνση της υλοποίησης όσων οραματιζόμασταν να δημιουργήσουμε.

Έτσι , ως διοίκηση , της Αναγέννησης Φαλήρου, μετά και το πέρας όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών , είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συγχώνευση του σωματείου μας δια της απορροφήσεως , με την ομάδα της Α.Ο.Ε.Κ. HOOP που από εδώ και στο εξής μετονομάζεται σε Α.Ο.Ε.Α. όπου πλέον συμπορευόμενοι , ενώνοντας τις γνώσεις , τις εμπειρίες αλλά το κυριότερο την όρεξη για προσφορά , ευελπιστώντας ότι θα συντελέσουμε θετικά στην ανάπτυξη του αθλήματος που τόσο αγαπάμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς , σε όλους όσους προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια , ο καθένας από το δικό του μετερίζι και στον βαθμό που μπορούσε , αθλητές , προπονητές , παράγοντες και χορηγούς ,γιατί χάριν στην στήριξη τους, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, διανύσαμε το ταξίδι έως εδώ με πολλές ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές αλλά σίγουρα με έντονα συναισθήματα και άπειρες αναμνήσεις. Να είστε όλοι καλά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια