Επιτυχημένο το πρώτο φιλικό για το γυναικείο του Παναθλητικού GOALBET-Φωτορεπορτάζ και βίντεο από τον αγώνα με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

Μόνο επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο φιλικό του Παναθλητικού GOALBET, με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Παρά τις απουσίες ( έπαιξαν μόλις επτά) η ομάδα των Συκεών στάθηκε στο ύψος της και παρά το μέτριο πρώτο μισό, ο Παναθλητικός GOALBET κατάφερε να επιβληθεί του Νέου Ρυσίου με 43-22, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο με εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και πολύ πιεστική άμυνα.

Τα συμπεράσματα που βγήκαν, είναι ότι αμφότερες οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες, τόσο σε επίπεδο συνεργασιών, όσο και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης .

Ο Παναθλητικός αν και έπαιξε «μισός», χωρίς τις δυο Αμερικάνες και Αναστασιάδου , Νάστου έδειξε καλά στοιχεία και έπαιξε γρήγορα πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Το δυσάρεστο είναι ο τραυματισμός της Νικολέτας Μπαλλά στον αστράγαλο, που φαίνεται να είναι ελαφρύς.

Από πλευράς Νέου Ρυσίου το παιχνίδι πήγε πολύ καλά στο μισό, όταν ήταν μπροστά στο σκορ με ένα πόντο 16-15. Έπειτα όμως δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια, προφανώς λόγω κούρασης και της ασφυκτικής πίεσης του Παναθλητικού στην άμυνα.

Τους πόντους της ομάδας έβαλαν: Γαϊτάνη 2, Κανταρά 13(1), Σταυρίδου 13, Παπαβασιλείου 7 (1), Μπαλλά 2, Σύρρα 6.

Για πρώτη φορά έπαιξε αντίπαλη με την προηγούμενη ομάδα της η Έλλη Καλομιτσίνη , η οποία σκόραρε τέσσερις πόντους.


Για άλλη μια φορά το κλειστό του Επταπυργίου έσταζε, παρά την καλοκαιρινή επιδιόρθωση που έγινε από τη διοίκηση.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια