«Τζάμπολ» για τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Giannitsa Basketball Academy-Γ. Κασιμίδης: «Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς την δουλειά που γίνεται εδώ και 22 χρόνια …»-Φωτορεπορτάζ

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η νέα αγωνιστική χρονιά για την ακαδημία «Giannitsa Basketball Academy», στην οποία φέτος θα συνεχίσουν την λειτουργία τους τα νέα τμήματα που δημιουργήθηκαν πέρσι και απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 17 ετών,  ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών στα τμήματα του συλλόγου.

«Η σημαντική δουλειά που γίνεται εδώ και 22 χρόνια στην Ακαδημία μας, με όλους τους προπονητές, σε συνεργασία με τα παιδιά, θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτους ρυθμούς», επισημαίνει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Κασιμίδης, προσθέτοντας: «Εύχομαι σε όλους μας καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο μας, το οποίο, πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του, έχει έναν επιπλέον βασικό στόχο: να κάνουμε τον αθλητισμό -και κατ’ επέκταση το μπάσκετ- τρόπο ζωής. Είναι σημαντικό να υπογραμμίσω ότι κάθε χρόνο προσπαθούμε να εισάγουμε στην Ακαδημία μας νέους τρόπους ενασχόλησης με το άθλημα, ώστε να μεταφέρουμε στα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο την γνώση του basketball και της εκγύμνασης. Για αυτό το λόγο υπάρχουν πάντα στο γήπεδο, σε κάθε ώρα προπόνησης, δύο προπονητές που δουλεύουν με τα παιδιά στην κατεύθυνση αυτή και φυσικά νέος εξοπλισμός για εργομετρικά τεστ που περνάνε οι αθλητές μας στην αρχή της περιόδου.

Άλλωστε, εδώ και 22 ολόκληρα χρόνια συμβάλλουμε, όλα τα στελέχη της Ακαδημίας, στην ουσιαστική μπασκετική διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας. Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία των στόχων που θέτουμε», καταλήγει ο κ. Κασιμίδης.

Να σημειωθεί ότι και φέτος, μετά από 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του μπάσκετ  και ειδικότερα στις μικρές ηλικίες,  στην  «Giannitsa Basketball Academy» λειτουργούν για δεύτερη χρονιά ειδικά τμήματα pro – junior για παιδιά νηπιαγωγείου και πρώτης δημοτικού.

Στα παραπάνω τμήματα υπάρχει υπεύθυνη νηπιαγωγός για την καλύτερη και ευκολότερη προσαρμογή των παιδιών στις αθλοπαιδιές και γενικότερα στο  παιχνίδι του basketball.    

Για όλα τα παραπάνω στην Ακαδημία υπάρχει μια ικανή και έμπειρη ομάδα προπονητών, που μπορεί να υποστηρίξει και να υλοποιήσει το εγχείρημα, όπως άλλωστε πράττει εδώ και 22 χρόνια!

Η ομάδα των προπονητών αποτελείται από τους:

-Μπάμπης Χαριτίδης,  προπονητής αγωνιστικών τμημάτων και τμημάτων  υποδομών,
- Νίκος Κοτλέας, προπονητής ανδρικού τμήματος μπάσκετ και τμημάτων υποδομών,
- Κώστας Χατζηαντωνίου, προπονητής τμημάτων Junior και η  
- Αγάπη Πελτέκη, υπεύθυνη στα τμήματα pro – junior.

Εκδηλώσεις- Δράσεις- Συμμετοχές

Όλα αυτά τα χρόνια, στην προσπάθεια που συντελείται για την υλοποίηση των στόχων και την εκπλήρωση του σκοπού της Ακαδημίας μας, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις στις οποίες συμμετέχουν κάθε χρόνο οι μικροί καλαθοσφαιριστές μας. Την χρονιά που μας πέρασε δεκάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου πήραν μέρος σε εσωτερικά τουρνουά, όπως και σε σημαντικές εκδηλώσεις, αθλητικά και εκπαιδευτικά ταξίδια, συμμετοχή σε προπονητικό camp και μάλιστα, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ «Giannitsa Basketball Academy», δεν έχουν παρά να απευθύνονται για την εγγραφή τους καθημερινά στα τηλέφωνα των προπονητών: Νίκος Κοτλέας -6976448968, Μπάμπης Χαριτίδης - 6975962033 , Κώστας Χατζηαντωνίου -6989907381 και Αγάπη Πελτέκη - 6988207510 ή στον υπεύθυνο της Ακαδημίας Γιάννη Κασιμίδη (6932747411).

Οι εγγραφές συνεχίζονται…

Ο υπεύθυνος, οι προπονητές και οι αθλητές της «Giannitsa Basketball Academy» εύχονται σε όλους  υγεία και δύναμη για την νέα χρονιά».










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια