Ο Τάσος Τζιότζιος στο «Ιβανώφειο»-Οι πρώτες του δηλώσεις

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δαμαλή, στον Ηρακλή έψαχναν να συμπληρώσουν το πάζλ των προπονητών που ήρθαν φέτος στο σύλλογο (Συρόπουλος, Πανουτσακόπουλος, Τσαμπούρη)  με μια δυνατή προσθήκη για τα τμήματα υποδομής.

Έτσι με συντονισμένες κινήσεις η αρχηγός του Τμήματος Λίνα Τραμουντάνη σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Προπονητικού Προγραμματισμού Σίμο Συρόπουλο έφεραν στο «Ιβανώφειο» τον πιο επιτυχημένο προπονητή στα τμήματα υποδομής γυναικών την τελευταία πεναετία, Τάσο Τζιότζιο.

Ο Τάσος Τζιότζιος είναι επί 33 χρόνια ενεργός προπονητής . Εργάσθηκε στις ομάδες ΑΕ Πυλαίας, ΑΕ Τούμπας, Νέστωρ, Πειραματικό, Αναπτυξιακό ΕΚΑΣΘ, Άρης,  Ήφαιστος, Πέρα,  Πρωτέας, ΒΑΟ, Μ. Παναγία, ΠΑΣΤΕΡ, Π.Ο. Μουδανιών, SIEMENS, σε τοπικές και εθνικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών και σε αναπτυξιακά τμήματα αγοριών και κοριτσιών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι των κορασίδων του Άρη με τις οποίες κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης και δύο πανελλήνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηρακλή στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.irakliswbc.gr ο Τάσος Τζιότζιος δήλωσε τα εξής:

«Νοιώθω πολύ ευχαριστημένος καθώς έχει μεγάλη βαρύτητα για έναν προπονητή να είναι σε μια ομάδα με το όνομα και την ιστορία  του Ηρακλή, που λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ και καταλύτη γι αυτό αποτελεί  η παρουσία της  Λίνας Τραμουντάνη και των κορυφαίων συναδέρφων στο προπονητικό team.  Γνωρίζοντας αρκετά καλά τον χώρο και την ομάδα του Ηρακλή, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια