Προχωρά η συνεργασία της ακαδημίας του ΓΑΣ Έδεσσας με τον Άρη- Συνεχίζεται η προετοιμασία του ανδρικού

Σε εξέλιξη βρίσκεται το επόμενο βήμα της συνεργασίας ΓΑΣ Εδεσσας και Αρη. Σε ευχαριστήριο μέιλ του εκπροσώπου των Ακαδημιών της ΚΑΕ Άρης Μάνου Χάλαρη αναφέρεται:

«Εκ μέρους της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση. Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί και θα ανταποδώσουμε όταν δοθεί η ευκαιρία».

Η συνεργασία της ακαδημίας του συλλόγου με την ΚΑΕ Άρης έχει σαν στόχο:

•Καλύτερη οργάνωση της Ακαδημίας
•Την εξέλιξη των αθλητών
•Δημιουργία καλύτερων συνθηκών για το μπάσκετ στην πόλη

Η επόμενη κίνηση που σχεδιάζεται, είναι η μετάβαση στην Θεσσαλονίκη και η διεξαγωγή φιλικών αγώνων της ακαδημίας του ΓΑΣ Έδεσσας, με την αντίστοιχη ακαδημία του Άρη. Παράγοντες των δύο συλλογών βρίσκονται σε επαφή για τον σχεδιασμό της δράσης.

Η Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας συνεχίζει της εγγραφές και τις προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο του ποδοσφαίρου και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ. Οι προπονήσεις γίνονται με την παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ακαδημίας Δημήτρη Τσακαγιάννη αλλά και των αμέσων συνεργατών του, Γιώργου Τσολάκη και Μαριάνας Τσακαγιάννη, με τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους, να εμφανίζονται ιδιαίτερα ευχαριστημένοι,  καθώς η ποιοτική αναβάθμιση στις προπονήσεις της ακαδημίας είναι εμφανής.

Με σύνθημα « Έλα στη παρέα μας πάμε … μπάσκετ», ο ΓΑΣ Έδεσσας καλεί αγόρια και κορίτσια 6-16 χρόνων, να έρθουν να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ και να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΓΑΣ Έδεσσας.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ανδρικού

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΓΑΣ Έδεσσας. Ο κόουτς Λάζαρος Λούσης, προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία μέσα από τις προπονήσεις αλλά κα τους φιλικούς αγώνες που δίνει ο ομάδα.

Ο ΓΑΣ έχοντας παίξει με τον Φ.Ο. Αριδαίας, Άρη (παιδική ομάδα), Φίλιππο Ν. Πέλλας, αφομοιώνει σταδιακά τα νέα στοιχεία που βάζει ο κόουτς Λούσης.

Με την κλήρωση να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς ο ΓΑΣ Έδεσσας στις πρώτες έξι αγωνιστικές αντιμετωπίζει κατά σειρά τους  ΓΑΣ Βαφύρα (εκτός), Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (εντός), Φ.Ο. Αριδαίας (εκτός), ΑΟΚ Βέροιας (εντός), Βατανιακό (εκτός), Πανεδεσσαικό (εντός) η αποστολή της ομάδας και του κόουτς γίνεται  ακόμη δυσκολότερη.


Την Παρασκευή το βράδυ, ο ΓΑΣ Έδεσσας, θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα του Σκυδραϊκού, έχοντας σαν στόχο την καλύτερη αφομοίωση συστημάτων, αλλά και το δέσιμο της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.           

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια