Ο Στράτος Κουκουλεκίδης στο μουσείο της ΧΑΝΘ-Φωτορεπορτάζ

Τον Έλληνα προπονητή Στράτο Κουκουλεκίδη, έναν τεχνικό με μεγάλη διαδρομή στον χώρο και πολλές συνεργασίες με ομάδες της Ελλάδας(το 1996 ήταν και προπονητής της ΧΑΝΘ) και του εξωτερικού, φιλοξένησε το Μουσείο της «Αδελφότητας».

Ο Στράτος Κουκουλεκίδης ξεκίνησε την προπονητική από τους Ακρίτες Συκεών, ακολούθησαν συνεργασίες με τον Αρίωνα, τον Έσπερο, τον Αετό, την Γουμένισσα , την ΧΑΝΘ, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Φίλιππο Θεσσαλονίκης, τον Άρη(ως ασίσταντ κόουτς), την Στρούμνιτσα(Σκόπια), τον Απόλλων Λεμεσού, την ΜΕΝΤ, τον Ερμή Λαγκαδά, την Σιτσουάν(Κίνα), την Κοζούφ(Σκόπια) και την Ράντες(Τυνησία).

«Θυμάμαι με νοσταλγία την συνεργασία μου με την ΧΑΝΘ. Ήταν μια καλή σεζόν εκείνη(1996-97), δεθήκαμε με τα παιδιά. Είχαμε λάβει μέρος θυμάμαι και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των ΧΑΝ που έγινε στην Φινλανδία», είπε ο Κουκουλεκίδης στο περιθώριο της επίσκεψης του. «Σήμερα αυτή η επίσκεψη με γύρισε 40 χρόνια πίσω, φεύγω συγκινημένος, αυτό το Μουσείο είναι ένα φωτεινό σημείο για το μπάσκετ της πόλης».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια