«Βόμβα» με Κεχαγιά για τον Φάρο Κερατσινίου-Φωτορεπορτάζ

Η διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοίνωσε την απόκτηση της Ζωής Κεχαγιά η οποία θα αγωνίζεται στο γυναικείο τμήμα της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

H Ζωή Κεχαγιά, γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1979 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1,73 μέτρα αγωνίζεται στη θέση της point guard και shooting guard.

Ξεκίνησε την αγωνιστική της πορεία από τον Αίαντα Ευόσμου. Ακολούθησε η μεταγραφή της στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στην Α2 κατηγορία και δύο χρόνια μετά αγωνίστηκε στην Α1 κατηγορία.Το 2002 φόρεσε τα χρώματα της Ακαδημίας Ηλιούπολης, συνεχίζοντας την καριέρα της στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Επόμενος σταθμός της ήταν ο Άρης Χολαργού με τον οποίο πραγματοποίησε και την πρώτη της διεθνή εμφάνιση στο πλαίσιο του EuroCup το 2009. Την επόμενη χρονιά (2010) αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό. Με τον Αθηναϊκό κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και τρία κύπελλα Ελλάδας (2010,2011,2012). Ήταν επίσης μέλος της ομάδας που πέτυχε την κατάκτηση του Eurocup το 2010, του μοναδικού ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του γυναικείου ελληνικού μπάσκετ.

Από το 2013 έως το 2015 η Κεχαγιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Ιπποκράτη Κω και την περσινή χρονιά με τον Αθηναϊκό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια