Ο Σπύρος Λευκαδίτης στην ΧΑΝΘ

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η αντρική ομάδα της ΧΑΝΘ που ενέταξε στο ρόστερ της τον Σπύρο Λευκαδίτη. Ο 27χρονος σέντερ (ύψους 2.03μ.) έκανε τα πρώτα του βήματα στον Άρη και το 2007 μετακόμισε στον Λαγκαδά.

Την πρώτη χρονιά στην ομάδα του Ερμή (2007-08) πανηγύρισε την άνοδο της στην Α2 κατηγορία. Μετά από μια πετυχημένη πενταετία στον Λαγκαδά το 2012 ο Λευκαδίτης πήρε μεταγραφή στην ΜΕΝΤ (Β΄ Εθνική) ενώ έναν χρόνο αργότερα βρέθηκε στους Μαχητές Πεύκων (Β΄ Εθνική).  Την σεζόν 2014-15 έπαιξε στην Α2 για λογαριασμό του Φίλιππου Βέροιας, πέρσι συνέχισε στην ίδια κατηγορία (Α2) ξανά με τους Μαχητές Πεύκων.

Ο Λευκαδίτης, που υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας των Παίδων, θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Σωτήρη Νικολαΐδη συμμετέχοντας στις υποχρεώσεις της ομάδας που ήδη από τα μέσα Αυγούστου έχει ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει μιας απαιτητικής σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Η οικογένεια της ΧΑΝΘ καλωσορίζει  τον Σπύρο Λευκαδίτη και του εύχεται καλή δύναμη μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια