Αγιασμός και πρώτο φιλικό για την Ελευθερούπολη-Νίκησε τον Ορφέα Ν. Σκοπού με 78-72-Φωτορεπορτάζ

Το πρώτο φιλικό ενόψει νέας σεζόν έδωσε σήμερα ο ΓΣ Ελευθερούπολης, αμέσως μετά τον Αγιασμό που τελέστηκε στο γήπεδό του. Αντιμετώπισε τον Ορφέα Νέου Σκοπού και νίκησε 78-72.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του 40λεπτου. Οι προπονητές, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Φώτης Κοκολιός, έβγαλαν τα πρώτα συμπεράσματά τους, περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για ΕΚΑΣΑΜΑΘ και Γ’ Εθνική, αντίστοιχα.
Δεκάλεπτα: 22-20, 39-36, 64-54, 78-72
ΓΣ Ελευθερούπολης (Κ. Παπαδόπουλος): Ρότσας 11 (3), Στυλίδης 18 (1), Βοϊβατόπουλος 22, Γαϊτανίδης 5 (1), Λ. Παπαδόπουλος 2, Λαζαρίδης 1, Κωνσταντάρας 3 (1), Ανίσογλου, Κούκος, Απαζίδης 16 (3).
Ορφέας Νέου Σκοπού (Κοκολιός): Πεχλιβάνης 22 (4), Ιακωβίδης 4, Χατζηκυριακίδης 7, Χατζής 9, Τσανάκας 8 (2), Χατζηανδρέου 13, Ιωσηφίδης 9, Καντζουρίδης.

Από τον ΓΣΕ απουσίαζε ο Γρηγόρης Αδαμόπουλος που παρουσιάστηκε για την στρατιωτική του θητεία στη Θήβα. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον αγώνα ρεβάνς το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου (5μμ) στο γήπεδο του Νέου Σκοπού. Στη συνέχεια, ο ΓΣΕ θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Λεύκιππου Ξάνθης (24-25 Σεπτεμβρίου) στο οποίο θα παίξουν, επίσης, η ΑΕ Κομοτηνής και ο Αρίων Ξάνθης. Ενδέχεται να κλειστούν φιλικά για τις 21 Σεπτεμβρίου αλλά και για το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου.

Ο Αγιασμός

Ο Αγιασμός τελέστηκε στο κλειστό της Ελευθερούπολης, παρουσία των αθλητών και των αθλητριών όλων των τμημάτων. Το παρών έδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι προπονητές, φίλοι της ομάδας και γονείς. Εκ μέρους του δημάρχου παραβρέθηκε ο κύριος Γ. Καλλινικίδης.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια