Τριπλή ενίσχυση για τα τμήματα υποδομής των γυναικών του Ηρακλή-Φωτορεπορτάζ

Με συντονισμένες ενέργειες ο Ηρακλής κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα των κορασίδων και νεανίδων του με τρεις από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες στα ηλικιακά πρωταθλήματα της πόλης.










Την αρχή έκανε η Λία Γκομπετζησβίλι (2001, 1.84) από τους Αμπελόκηπους Μενεμένης η οποία κατά την περσινή περίοδο και υπό την καθοδήγηση των Θωμά-Γιαννουζάκου ήταν η κορυφαία σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας της.

Στη συνέχεια τον ίδιο δρόμο πήραν οι Αγγελική Κλιματσάκη (2001, 1.80) και Έλενα Τζέλου (2003, 1.82) από τον Αστέρα Σίνδου, οι οποίες κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκαν με υποσχετική στην ομάδα των Συκεών όπου η Αγγελική ήταν πρώτη σκόρερ και η Έλενα πρώτη ριμπάουντερ στην ομάδα των κορασίδων και ταυτόχρονα η Έλενα κορυφαία της ομάδας μίνι.

Ο Ηρακλής και η υπεύθυνη του τμήματος Λίνα Τραμουντάνη ευχαριστούν τις διοικήσεις και τους προπονητές των Αμπελοκήπων Μενεμένης και Αστέρα Σίνδου για την άψογη συνεργασία τους,  καλωσορίζουν τις αθλήτριες και τις εύχονται καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια