Αγραβάνης: «Ενέργεια και αυτοπεποίθηση»

Η Εθνική Εφήβων πήρε θετικό πρόσημο στον πρώτο της αγώνα προετοιμασίας απέναντι στη Σλοβενία. Και μάλιστα σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, καθώς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τελικά στην παράταση.










Ο Γιάννης Αγραβάνης είχε τον δικό του ξεχωριστό ρόλο με 7 πόντους, 11 ριμπάουντ και παρουσία στα κρίσιμα.

-Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη. Πόσο σημαντικό, κυρίως ψυχολογικά, μπορεί να είναι για εσάς αυτό το θετικό αποτέλεσμα;

«Ήταν ένα χρήσιμο φιλικό. Είδαμε τις αδυναμίες μας, αλλά και κάποια θετικά στα οποία μπορούμε να «χτίσουμε». Το θετικό αποτέλεσμα μας ανεβάζει την ψυχολογία βέβαια, αλλά πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ως ομάδα».

-Βρεθήκατε πίσω στο σκορ με 14'' για το τέλος, αλλά δεν το παρατήσατε. Πόσο αποφασισμένοι είστε μπαίνοντας στο παρκέ;

«Αυτή η ομάδα θα χτιστεί στην ενέργεια στην αυτοπεποίθηση και παλεύουμε για κάθε παιχνίδι το ίδιο, ανεξάρτητα από το σε ποιο λεπτό βρίσκεται ή πόσο είναι το σκορ».

-Είχες 7 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 τάπες... Πόσο σημαντικό είναι για σένα να παίζεις για την Εθνική Ομάδα και να συνεισφέρεις σε κάθε τομέα;

«Ο μοναδικός στόχος ειναι να νικά η ομάδα. Και καθένας εχει το ρόλο του στην ομάδα αυτή. Όπως όλοι έχω αποδεχθεί κι εγώ τον δικό μου και προσπαθώ να βοηθάω και να κάνω ότι μπορώ ακριβώς για να νικά η ομάδα».

-Πόσο αισιόδοξος είσαι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με δεδομένο πως στη Σλοβενία υπάρχουν και απουσίες;


«Πιστεύω πως, παρά τις απουσίες, η ομάδα χτίζει το χαρακτήρα της και όταν έρθουν όλα τα παιδιά, θα είμαστε έτοιμοι να εμφανίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια