Περπέρογλου: «Κρατάμε την... ήττα»

Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί αύριο με τελικό προορισμό το Τορίνο και στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.












Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στην προετοιμασία, δίνοντας το «παρών» στο τελευταίο φιλικό, απέναντι στη Σερβία.

-Προσγειώθηκες στο Βελιγράδι, έκανες μία προπόνηση και αγωνίστηκες στο φιλικό, δείχνοντας πως δεν έχεις πρόβλημα προσαρμογής, παρά τα αρκετά νέα πρόσωπα. Το ένιωσες έτσι κι εσύ;

«Έκανα μία προπόνηση ουσιαστικά και έπρεπε να παίξω. Αλλά το ξέραμε πως έτσι θα είναι η κατάσταση. Δεν υπάρχει πολύ χρόνος στην προετοιμασία και πρέπει όλα τα παιδιά να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουμε ομάδα».

-Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και επίσης η Εθνική Ομάδα επιχειρεί να παίξει με ένα διαφορετικό στυλ.

«Αναγκαστικά γίνεται αυτό, αναγκαστικά υπάρχουν νέα πρόσωπα. Κάποια παιδιά αποχώρησαν, υπάρχει το διαφορετικό στυλ, με αρκετούς νέους παίκτες και ελπίζουμε να μπορέσουμε να κααφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

-Η Εθνική Ομάδα έδωσε δύο αγώνες με την Τουρκία σημειώνοντας δύο νίκες και έναν αγώνα με τη Σερβία, όπου γνώρισε την ήττα με τη διαφορά να «ανοίγει» στο δεύτερο μισό. Ποιο πιστεύεις πως είναι πιο χρήσιμο από τα δύο; Οι νίκες ή ήττα;

«Σίγουρα ο αγώνας που χάσαμε. Τα προηγούμενα χρόνια κερδίζαμε συνέχεια στα φιλικά, και στα επίσημα, όταν ερχόταν η ώρα για τα κρίσιμα παιχνίδια δεν τα καταφέρναμε. Ελπίζω μέσα και από αυτό το παιχνίδι να δούμε τι κάναμε λάθος, τις αδυναμίες και να παίξουμε καλύτερα στα επίσημα».

-Παρά τις δεδομένες απουσίες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πορεία, οι ελπίδες της Εθνικής Ομάδας είναι «ζωντανές» για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

«Πάντα οι πιθανότητες είναι ζωντανές. Ίσως είναι καλό που είμαστε αουτσάιντερ, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια