Πετυχημένο το πρώτο Sidirokastro Basketball Camp

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο στην πόλη του Σιδηροκάστρου, το πρώτο Sidirokastro Basketball Camp. Δεν υπάρχει, για την επιτυχία του, μεγαλύτερη απόδειξη από τα χαμόγελα των συμμετεχόντων παιδιών στη λήξη του.




Μάθανε σωστά τα βασικά του αθλήματος, βελτίωσαν όποιες ατέλειες είχαν, διδάχθηκαν κανονισμούς του μπασκετ και σωστή συμπεριφορά του αθλητή, απο τον έμπειρο Σερραίο διαιτητή εθνικών κατηγοριών Νεδογλου Αριστείδη, τον τρόπο σωστής προετοιμασίας αλλά και προφύλαξης απο τραυματισμούς από τον διακεκριμένο στον χώρο του αθλήματος Σερραίο αθλίατρο Θάνο Μηλιούση, μάθανε για τη σωστή διατροφή του νεαρού αθλητή από τον διαιτολόγο-διατροφολογο Πύργο Γεώργιο και τέλος συγκέντρωσαν χρήσιμες πληροφορίες για το πως θα καταφέρουν να διακριθούν στο άθλημα από δυο πρώην διεθνείς παίκτες τον Παραμανίδη Βασίλη και τον Γκέκο Μηνά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν αρχικά τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή, κατόπιν τον συνεργάτη Aλέξη Μιντζηρίκη, τους χορηγούς ,τους ομιλητές, γιατρούς και επιστήμονες που δωρεάν πρόσφεραν πολύτιμη κάλυψη και πληροφορίες και τέλος όλο το προπονητικό τιμ των παιδιών του συλλόγου του Ρούπελ Σιδηροκάστρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια