Συναισθηματική φόρτιση του Ανδρέα Κεσαπίδη στην αποχώρησή του από τον Εσπερο Πάτρας-Δείτε το μήνυμά του- Ο Γκοργκόλης στην θέση του

Οι δρόμοι του Έσπερου και του Ανδρέα Κεσαπίδη «χώρισαν» έπειτα από δύο σεζόν και ο νεαρός προπονητής θέλησε να αποχαιρετίσει, με τον δικό του τρόπο, όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή, μέσα από ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα:






«Η προπονητική εκτός από τις έντονες στιγμές που χαρίζει έχει και δύσκολες αποφάσεις. Τέτοια ήταν και η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας με το Έσπερο. 2 χρόνια που καταφέραμε αρκετά με πολλή δουλειά και ίσως μπορούσαμε και παραπάνω. 2 χρόνια με πολλές όμορφες αλλά και αρκετές δύσκολες στιγμές που όμως αυτός είναι ο αθλητισμός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Εσπέρου και ειδικά στον Κωνσταντίνο Μαρλαφέκα που μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα και ελπίζω να φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και τα 2 χρόνια τον Μιχάλη, τον Κώστα και τον Κώστα που ‘’γράψαμε’’ αρκετές ώρες στο γήπεδο ώστε να πετύχουμε τους στόχους. Αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους αθλητές που συνεργάστηκα και τα 2 χρόνια, που με ανέχτηκαν και δούλεψαν όσο πιο επαγγελματικά μπορούσαν και κατάφεραν αρκετά πράγματα. Οφείλω σε αυτούς ότι μέσα από την συνεργασία μας με βοήθησαν να βελτιωθώ σαν προπονητής αλλά και σαν άνθρωπος. Εις το επανιδείν!!»

Ο Γκοργκόλης στην θέση του

Η οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ με ανακοίνωσή της, «αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Ανδρέα Κεσαπίδη. Τον προπονητή με τον οποίο για δύο χρόνια πορευτήκαμε μαζί με επιτυχία, αλλά πλέον οι συνθήκες είναι τέτοιες που μας υποχρεώνουν να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους. Όμως με τον Ανδρέα Κεσαπίδη πάντα θα μας συνδέουν δεσμοί φιλίας γιατί τον θεωρούμε μέλος της ομάδας και της προσπάθειας μας, την οποία θα συνεχίσουμε. Δεν του λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

Ο Σπύρος Γκοργκόλης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Έσπερου ΑΟΠΑ και θα την καθοδηγήσει την σεζόν 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Σπύρος Γκοργκόλης είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Έσπερου ΑΟΠΑ και οδήγησε τη θυγατρική μας ομάδα, τον Σπόρτιγκ, στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην τελική φάση του Πανελλήνιου εφηβικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2012-2013.

Έχει γεννηθεί στις 5 Απριλίου 1976, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Γ΄ Κατηγορίας. Από την περίοδο 2009-2010 ανήκει στο τιμ των προπονητών του Συλλόγου και τη σεζόν που πέρασε ήταν προπονητής στην παιδική ομάδα των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια