Μπαζίνας: «Ήρεμοι και συγκεντρωμένοι για το καλύτερο στο Πανελλήνιο Κορασίδων»

Τη διάκριση θα κυνηγήσουν τα κορίτσια του Έσπερου Πατρών στην τελική φάση του 27ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων.







«Έχουμε καταφέρει να είμαστε για δεύτερη σερί χρονιά στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας κι αυτό από μόνο του αποτελεί σημαντική επιτυχία. Πρέπει να διαφυλάξουμε την ηρεμία και τη συγκέντρωσή μας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο που μπορούμε. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένη ομάδα, πρώτα από όλα θέλουμε να έχουμε υγεία και με λίγη τύχη μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», ανέφερε σχετικά ο Γιάνης Μπαζίνας.

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, ο τεχνικός του Έσπερου ΑΟΠΑ τόνισε: «Η συγκεκριμένη ομάδα έχει παράδοση στα μικρά ηλικιακά πρωταθλήματα στα κορίτσια και δύο φορές έχει κατακτήσει την πρώτη θέση. Έχει βγάλει αρκετές αθλήτριες που έχουν στελεχώσει κατά περιόδους τις μικρές εθνικές ομάδες και έχει δυναμική. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό σύνολο και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Οι παίκτριες που θα έχει στη διάθεσή του για το τουρνουά ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ είναι οι Κυριακή Καλύβα, Μαρία Αναγνωπούλου, Έλενα Καϊση, Δέσποινα Τσιακμά, Διονυσία Ψυρρή, Αγγελική Αργυροπούλου, Αναστασία Μπαλάση, Ευαγγελία Νάτσκου, Μαριλένα Λάνταβου, Ιωάννα Τραγουστή, Δέσποινα Γιαννακοπούλου και Άρτεμις Ράγκου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια