Ξεκινά το Διεθνές Σεμινάριο «Μάκης Δενδρινός»

Το γήπεδο του «Κοντόπευκου» σε λιγότερο από 48 ώρες ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης «Μάκης Δενδρινός» που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ. 











Η αυλαία ανοίγει το προσεχές Σάββατο (11/6) με τους Κουσπινέρα, Παπαθεοδώρου, Μανουσέλη, Μαρκόπουλο, Καλαβρό και Παπαδόπουλο να μοιράζονται τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους.

Οι εγγραφές για το Σεμινάριο θα ξεκινήσουν από τις 12:00 το μεσημέρι, ενώ στις 14:00 θα γίνει η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΚ κι ο απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου που όλα τα μέλη θα πρέπει να δώσουν το παρών.

Η έναρξη του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 με τον Μάνο Μανουσέλη να αναλύει για μία ώρα την «βελτίωση ατομικών επιθετικών χαρακτηριστικών».

Από τις 16:45 έως τις 17:45 ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα αναλάβει να μοιραστεί τα μυστικά της «βελτίωσης της ατομικής άμυνας – on ball &off ball».

Στις 18:00 ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα μιλήσει για την ατομική προπόνηση στο Lowpost, ενώ η πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου με τον Ισπανό Χότα Κουσπινέρα να μοιράζεται (19:15-20:30) τις μικρές επιθετικές λεπτομέρειες για μία καλύτερη απόδοση «offensive details for a better performance».

Το Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης «Μάκης Δενδρινός» ξεκινάει και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σας προσκαλεί να δώσετε δυναμικό παρών γιατί ο Έλληνας προπονητής είναι συνυφασμένος με την άρτια και σωστή γνώση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια