«Με το δεξί» στο Πανελλήνιο Κορασίδων ο Πρωτέας Βούλας-Φωτορεπορτάζ

Καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε δύσκολα του Εργοτέλη με 63-69 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 27ου Πανελληνίου Κορασίδων που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη με διοργανωτές την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΘ και υποστηρικτή τον Δήμο Θεσσαλονίκης.



Η ομάδα από την Κρήτη ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά και πήρε μια σημαντική διαφορά που έφθασε ακόμη και τους δέκα πόντους. Ο Πρωτέας όμως προηγήθηκε για πρώτη φορά στο 18ο λεπτό με 28-29 και από εκείνο το σημείο δεν έχασε το προβάδισμα στο σκορ.

Καραμπάτσου και Δανουλάκη κορυφαίες των νικητριών, Κριμίλη και Σεμερτζάκη ξεχώρισαν από την πολύ καλή ομάδα της Κρήτης.

Δεκάλεπτα: 19-13, 30-35, 45-52, 63-69
Διαιτητές: Τζίμα-Παπαγερίδης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 17(1), Γιαλιαδάκη, Ξενάκη 7(1), Αποστολοπούλου, Κριμίλη 28(5), Γιαννουλάκη, Μαρτιμιανάκη 7, Θωμά 4, Μέτα.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ(Σόφτσης): Χατζηβασιλείου 10(1), Αναστασοπούλου 7, Μωραϊτη 2, Καραλή 3, Κοντοθανάση 6(2), Κεκλίκογλου, Παυλινέρη, Καραμπάτσου 23, Μακρή, Κορρέ, Διαμαντή, Δανδουλάκη 18(1).

Σόφτσης: «Ελπίζω να βελτιωθούμε στην συνέχεια»

Ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας, Θάνος Σόφτσης, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

«Η ομάδα μου έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Μας επηρέασε το γεγονός ότι ήμασταν εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση περίπου μήνα. Ελπίζω να βελτιωθούμε στη διάρκεια του τουρνουά. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την εμφάνιση».

























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια